1. kendi sitesinde herhangi bir bilgi verilmemiş.
2. yapacağını düşünmüyorum, sıcaklık arttıkça işlemci frekansını düşürür ve darboğaza bir nebze de olsa sebep olabilir.
3. şahsen 8000 TL bütçe ile bu laptopu almaz idim, tamam 1660 Ti kartı var ama Max-Q mu değil mi belli değil. Eğer Max-Q ise ki benim tahminim Max-Q olduğu yönünde, hiç bulaşma o fiyata çok daha güncel ve iyi laptoplar var. Örneklerini link olarak atayım, göz at istersen.
Asus TUF Gaming A15 FA506II-BQ200 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 1TB Fiyatı
Asus TUF Gaming A15 FA506II-BQ200 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 1TB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Abra A7 V12.2.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Abra A7 V12.2.1 17,3" Oyun Bilgisayarı ile zamanınızı yükleme sürelerini beklerken tüketmeyin! Intel Comet Lake Core i5 - 10300H işlemcisinin gücüyle tanışın.www.monsternotebook.com.tr
Şöyle birşey var satıcı cevabı.Max-Q olduğundan şüphe ediyorum. Benimde hoşuma gitti bu bilgisayar.
Birkaç dakikadır araştırma yapıyorum bilgisayar hakkında, dediğiniz gibi hiçbir inceleme bulamadım.Şöyle birşey var satıcı cevabı.
Birkaç dakikadır araştırma yapıyorum bilgisayar hakkında, dediğiniz gibi hiçbir inceleme bulamadım.
Hocam bu videoyu buldum baya iyi bir cihaz gibi geldi yabancı dil varsa ne dediğini anlarsan bana da anlatırsan sevinirim.Birkaç dakikadır araştırma yapıyorum bilgisayar hakkında, dediğiniz gibi hiçbir inceleme bulamadım.
Arkadaşlar uzun süredir oyuncu laptopu arıyorum. Bu laptopla karşılaştım ve fiyatı makul geldi ekran karti sebebiyle. Sizlere sorum şudur:
1- Ekran karti Max-Q mu yoksa gercek 1660 Ti mıdır?
2- i5 9300H bu ekran kartına darboğaz yapar mi ve işlemci sıcaklığı 90-95 derecelerde çalışıyor zorlandığında bu sorun oluşturur mu?
3- Bu fiyata bu laptop alınır mı? (Şu an 7999₺)
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-intel-core-i5-9300h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q5bey-00a-p-HBV00000RVZEG?magaza=BOZDAN Teknoloji&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=EAIaIQobChMIuLHy_avo6QIVZIBQBh2JtgJnEAQYASABEgIWGPD_BwE
Genel olarak videoda hepsiburada.com üzerinde bulunan bilgilerden bahsediyor. Ekran kartı bu incelemeye göre Max-Q olduğundan söz edilmemiş. Videonun genelinde teknik özelliklerden sonra tasarım, giriş çıkış portları gibi basit özelliklere değinmiş.Hocam bu videoyu buldum baya iyi bir cihaz gibi geldi yabancı dil varsa ne dediğini anlarsan bana da anlatırsan sevinirim.