Acer Nitro KG242YP UM.QX2EE.P05 alınır mı?

ThebM

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Acer UM.QX2EE.P05
Merhaba, ben bu monitörü almayı düşünüyorum ama ghosting olmasından korkuyorum. Sizce ghosting sorunu yaşar mıyım? Acer'a monitör ms değerini sormak için mail attım 2 ms (GtG) cevabını verdiler. Sizce bu monitör nasıldır? Valorant için alacağım. Ayrıca 3000 - 4000 TL arası başka önerileriniz var mı?
@euzer

Son düzenleme:
İtopya mağazalarından alma imkanınız varsa bunu alın.
Yoksa bunu.
Ghosting olmasından korkmayın iki modelde de göze batabilecek tek sorun ışık sızması.

@kyaaaa
Önerdiğin Aoc model va panel olduğu için ghosting olmasından korkuyorum. Ayrıca gigabyte ve lenovo modelleri çok iyi gözüküyor birde şu var ; LG 24GN60R-B.APD bu nasıl sizce?
Bir sorum daha olacak ; LG monitörde bazı bulanıklılık azaltma düşük giriş gecikmesi gibi teknolojiler bulunuyor. Bu tarz teknolojiler asus da da bulunuyor tercihimi yaparken bu teknolojileri de düşünmeli miyim ?

LG de güzel ama attıklarım varken alınmaz
O teknolojiler LG ve ASUS'a özgü bir şey değil çoğu monitörde var.

LG monitör hakkında bilgim yok sadece Gigabyte sizi pişman etmez.

@Lory7
@kyaaaa
Sizin attığınız aoc modelini öncedende takip ediyordum çok iyi olduğuna eminim. Peki aoc ve 0.5 ms Lenovo arasından hangisini seçmeliyim sizce ?

Gigabyte monitörü kime sorsam öneriyor. Bende her türlü inceleme videosunu izledim. O konuda tek korkum tepkime süresi 1 ms (mprt) olduğu için bir tık hareket bulanıklılığı(ghosting) vs. yapar mı.

0.5 ms falan hikaye onlar pazarlama taktiği sadece.
AOC çok daha iyi.
Gigabyte da Lenovo'dan çok daha iyi.
Onemli olan GtG tepkimesi ve bütçenizde en az GtG'ye sahip monitör AOC.

Yani istediğim şey ghosting olmasın(valorant için) kaliteli olsun fiyatına göre en iyisi olsun. Bunları gözeterek hangisini almalıyım? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

@Lory7
Şu anda akakçeden mesaj geldi Lenovo monitör 3500 tl ye düştü. Yinede en fp aoc mu sizce? Üçü arasından hangisini tercih etmeliyim?
Bu arda gösterdiğiniz sabır için çok teşekkürler.

Son düzenleme:

Evet en fp şi AOC şu an mağazada alma şansın varsa düşünmeden al yoksa G24F2 başka seçenek aramaya gerek yok.
Lenovo coil whine sorunlu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…