@Lory7
AOC monitörü iyice incelediğimde 4 ms (GtG) olduğunu gördüm bir de sanki AMD FreeSync özelliği yok mu? Benim ekran kartım RX6600 çünkü. Eğer AMD FreeSync yoksa Gigabyte modelini mi alayım?
@Lory7
Bir türlü memnun olmadığım için çok özür dilerim ama hem İtopya'dan hem de AOC'un kendi sitesinden baktım G-SYNC geçiyor ama AMD FreeSync hakkında hiçbir şey yok. (Epey özellikleri bazen yanlış gösteriyor.)
Hocam ben G-SYNC kullanmaktayım hocam NVIDIA kartım varFreesync var hatta kullananlar var bulup etiketliyim şimdi.
@MertHatipOglu
@Lory7
@MertHatipOglu
Konuda Adaptive Sync'dan bahsetmişler sitesinde Adaptive Sync dese anlarım ama sadece ve sadece G-Sync yazıyor. Emin olmak için markaya mail attım cevaplarını bekleyeceğim. Açıklık getirecek olursak AOC monitörü almazsam Gigabyte G24F2 modelini almalıyım değil mi?
Cevaplarınız ve sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim. Cevabınızı alınca konuyu sonlandırıcam.
Yalnız bir sıkıntı var ben Gazintepte oturuyorum ve stoklar sadece mağzalarda varmış.
@ezuer
Merhaba ben bu monitörü almayı düşünüyorum ama ghosting olmasından korkuyorum. Acaba bana monitörün ghosting fotografını atar mısın? Ayrıca bu monitör alınır mı? Sence oyun performansı nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.