Acer Nitro KG242YP UM.QX2EE.P05 alınır mı?

@Lory7
Aoc monitörü iyice incelediğimde 4 ms (gtg) olduğunu gördüm birde sanki Amd freesync özelliği yok mu? Benim ekran kartım rx6600 çünkü. Eğer amd freesync yoksa gigabyte modelini mi alayım ?

@Lory7
AOC monitörü iyice incelediğimde 4 ms (GtG) olduğunu gördüm bir de sanki AMD FreeSync özelliği yok mu? Benim ekran kartım RX6600 çünkü. Eğer AMD FreeSync yoksa Gigabyte modelini mi alayım?

Var AMD freeseync.
Dediğim gibi 1ms falan hikaye onlar sahte 1ms asıl önemli olan GtG değeri
Mesela Lenovo'da 7-10GtG falan var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-24-20-13-27-746-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-24-20-13-27-746-edit_com.android.chrome.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 30
@Lory7
Bir türlü memnun olmadığım için çok özür dilerim ama hem itopyadan hem de aoc un kendi sitesinden baktım Gsync geçiyor ama amd freesync hakkında hiçbirşey yok. (Epey özellikleri bazen yanlış gösteriyor.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230425-200605_Chrome.jpg
    Screenshot_20230425-200605_Chrome.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20230425-200432_Chrome.jpg
    Screenshot_20230425-200432_Chrome.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 38
@Lory7
@MertHatipOglu

Konuda adaptive sync dan bahsetmişler sitesinde adaptive sync dese anlarım ama sadece ve sadece G sync yazıyor. Emin olmak için markaya mail attım cevaplarını bekleyeceğim. Açıklık getirecek olursak aoc monitörü almassam gigabyte g24f2 modelini almalıyım değil mi ?

Cevaplarınız ve sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim. Cevabınızı alınca konuyu sonlandırıcam.

@Lory7
@MertHatipOglu

Konuda Adaptive Sync'dan bahsetmişler sitesinde Adaptive Sync dese anlarım ama sadece ve sadece G-Sync yazıyor. Emin olmak için markaya mail attım cevaplarını bekleyeceğim. Açıklık getirecek olursak AOC monitörü almazsam Gigabyte G24F2 modelini almalıyım değil mi?

Cevaplarınız ve sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim. Cevabınızı alınca konuyu sonlandırıcam.

Evet tam olarak öyle ama hızlı olmalısınız stok sorunları çeken monitörler ikisi de.
Burada Adaptive Sync olduğu yazıyor zaten.

@ezuer

Merhaba ben bu monitörü almayı düşünüyorum ama ghosting olmasından korkuyorum. Acaba bana monitörün ghosting fotografını atar mısın? Ayrıca bu monitör alınır mı? Sence oyun performansı nasıl?

Merhaba hocam, evet ben de araştırarak aldım. Ölü piksel ve ghosting gibi bir durumlarla karşılaşmadım. Sapasağlam çalışıyor performans olarak da 165 Hz sunarak gayet akıcı bir oyun deneyimi veriyor. Ben araştırdığım zaman 1500 TL civarında en uygun monitör KG242YP bulmuştum. Genelde denkleri 2 bin lira gibi bir fiyattan başlıyordu. Şu an ise piyasa ne durumda fikrim yok. Arkadaşların önerdikleri eminim daha mantıklıdır. IPS panel olmasına özen gösterin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı