Acer Nitro laptopun ekranı teknik serviste değiştirilebilir mi?

MaxmeTC

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. 3 aylık Acer Nitro laptopumdan sol fan kısmından garip bir ses gelmeye başladı su sesi gibi. Ben de servise yolladım. Daha ulaşmadı. Bu laptopa serviste artı olarak 8 GB RAM taktırmak istiyorum. Ve bilgisayarın ekranı galiba 25 ms ve bu da oyun zevki falan bırakmıyor dolayısıyla ekranı da değiştirtmek istiyorum. Servisi aradığımda, ekran orijinal ve bir sıkıntısı yoksa değişmez dedi. Fakat ben daha düşük tepki süreli bir ekranla değiştirtmek istiyorum. Taleplerimde bunu da ilettim. Sizce değiştirirler mi? Değişirse maliyeti ne kadar tutar?

Ürünü hepsiburada bozdan teknoloji üzerinden satın aldım. İade edebilir miyim ki ama servisede yolladım ne yapsam bilemedim arkadaşlar yol gösterin
14 gün yasal iade hakkınız var ayrıca ek sorunlar içinde iade talebi oluşturuyorlar. Hepsiburada üzerinden iade talebi oluşturabilirsiniz fakat iade talebi oluşturmadan önce alacağınız modele karar verin (eğer tekrar başka bir model alacaksanız). Malum ekonomi yerinde durmuyor para iadesi yaparsınız para gelir laptoplar zamlanır. Ama servisten gelsin bir bakın durumu nasıl diye ondan sonra izleyeceğiniz yola karar verin bence monitör bağlamak daha mantıklı ama karar sizin.

kitap oku.

25 msi göz algılamıyor bence kullan daha iyi. Bir sorun teşkil etmiyor.
Onu diyenin alnını karışlarım. Nasıl fark etmiyor? 120 fps aldığım oyunda nesneler takıla takıla geliyor. Aynı oyunu iphone da oynuyorum 60 fps ve gerçekten daha akıcı

Hocam bilgisayar servise ulaşsın konuşayım ekran değiştiremeyiz falan derlerse işlemsiz geri alayım madem ondan önce hepsiburadayı arayıp iade talebi falan oluştururum

Anladım hocam teşekkür ederim

Hocam bilgisayar servise ulaşsın konuşayım ekran değiştiremeyiz falan derlerse işlemsiz geri alayım madem ondan önce Hepsiburada'yı arayıp iade talebi falan oluştururum.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Hocam herhangi bir arıza tespiti olmadan iade talebi oluşturursanız reddedilir talep. Ses gelme sorunundan bahsettim ben sırf 25ms diye almazlar PC'yi.

Eğer değişim olursa beni de haberdar eder misin bende değiştirmek istiyorum.
Eski 13 yıllık laptopumun 60hz 12 ms paneli arıyorum bunda film dahi lzenmiyor.

Eğer değişim olursa beni de haberdar eder misin bende değiştirmek istiyorum.
Eski 13 yıllık laptopumun 60hz 12 ms paneli arıyorum bunda film dahi lzenmiyor.
Tabi hocam ilerleyen günlerde bakarım.

Hocam herhangi bir arıza tespiti olmadan iade talebi oluşturursanız reddedilir talep. Ses gelme sorunundan bahsettim ben sırf 25ms diye almazlar PC'yi.
Ses sorunundan bahsedeceğim

Ürün arızalı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…