Acer Nitro laptopun ekranı teknik serviste değiştirilebilir mi?

MaxmeTC

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. 3 aylık Acer Nitro laptopumdan sol fan kısmından garip bir ses gelmeye başladı su sesi gibi. Ben de servise yolladım. Daha ulaşmadı. Bu laptopa serviste artı olarak 8 GB RAM taktırmak istiyorum. Ve bilgisayarın ekranı galiba 25 ms ve bu da oyun zevki falan bırakmıyor dolayısıyla ekranı da değiştirtmek istiyorum. Servisi aradığımda, ekran orijinal ve bir sıkıntısı yoksa değişmez dedi. Fakat ben daha düşük tepki süreli bir ekranla değiştirtmek istiyorum. Taleplerimde bunu da ilettim. Sizce değiştirirler mi? Değişirse maliyeti ne kadar tutar?

Bende de 2021 Model Acer Nitro 5 var. Hiçbir sıkıntı yok. Panelin renk açısından yetersizliğini Windows renk kalibrasyonu + Intel Grafik Kontrolleri merkezinden yaptığım ayarla kapattım. @Artoria Pendragon öneri tavsiye yaparken eksisini artısını söylüyor. Karşılaştırma konularında da laptoptan beklentiye göre hangisi daha uygun onu öneriyor. Bende aynı şekilde. Birbirinin aynı kalitede, biri 3050Ti paneli mükemmel, diğeri 3060 ama paneli kötü laptop varsa, amaçta oyun performansı ise tabiki 3060'lı olan önerilir. Paneli daha kötüde olsa.

evet iade etmeye karar verdim. İade talebini nasıl oluşturabilirim direk hepsiburada ile mi yoksa bozdan satıcısı ile mi görüşmem gerekiyor arızalı ürün sonuçta

bu arada 16800 e almıştım bilgisayarı şuan 20000 i geçmiş bu iade için bir etken olabilir mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı