Acer Nitro Predator Helios 16 Intel Core i9 13900HX RTX 4070 alınır mı?

Bütçe
60 000- 70 000 Tl

yasar38

Femtopat
Daha fazla  
Bu tarih itibarıyla şöyle bir notebook alınır mı?

60-70 bin TL bütçem var. Kullanım amacım daha çok oyun oynamak. Ekran kalitesi ve ses kalitesi de çok önemli benim için. Önerebileceğiniz başka laptop var mı? Biraz daha beklesem daha güzel modeller çıkar mı?
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Özellikleri güzel fakat kasa kalitesinden emin olamıyorum. İncelemelerde bu modelin ses performansını düşük buluyorlar hep. Bunun haricinde bir öneriniz var mı?

Bugün Ümraniye'deki GameGaraj dükkanına gidip aldık. Tek bir tane vardı hemen verdiler. Ses performansı olarak bana iyi geldi ama laptoplardan çokta beklentiye girme bence kanka ayrıca valorant yükledim 400-500 FPS alıyor canavar gibi bisey öneririm

Bu arada kendileri driverlari usb ile veriyolar windows kurmak kalıyor sadece

Bu cihazı inceleyen herkes ses kalitesi yetersiz demesine rağmen siz ses performansını övdünüz ya helal olsun.
Ben cihazın teknik özelliklerine bakarak konuşuyorum, bugün adam akıllı inceleme geldi onu da izlemek için kaç saat zaman ayırmak gerekir kim bilir. Çince kaynaklara girip Mechrevo cihazlarda incelemelerine bakabilirsin ayrıyeten. Ses performansı kötü değil, Nahimic 3D Audio özellikli iki hoparlör ve sanal 7.1 surround ses ile geliyor. Bass güçlendirme, sinematik ses, ses izleme ve denetimi gibi özelliklere de sahip. Rakiplerinden çok daha üstün olduğu belli.

5060-5070 laptop incelemesi geldi mi? Geldiyse link alabilir miyim?

Cihaz güzel gözüküyor. 15 gün daha bekleseymisim bunun 5070 veya 5070 Ti modelini alabilirdim. Gigabyte Aorus 16X 4070 laptopu almıştim ben. Sizce hangi model daha iyi ve kaliteli? Kasa, soğutma, performans olarak Aorus mu yoksa bu model mi? Fikrinizi almak isterim.

Performans ve donanım olarak Slayer R9T cihazlar çok daha önde, özellikle işlemci alanında büyük bir fark koyuyorlar. Kasa kalitesi olarak Slayer R9T serisi pekte iyi değil, üst seviye Tongfang kasa kullanıyor desekte kalite olarak çokta başarılı bulduğum bir model değil. Aorus cihaz üretim ve kasa kalitesi olarak çok daha üstün. Soğutma olarak denk diyebiliriz, Slayer R9T cihazlar kendilerini çok iyi soğutuyor. İşlemci 85W-90W çekerken bile 80-85 derece arası takılıyorlar. Donanım ve panel olarak Slayer cihazlar çok daha iyi, üretim süreci ve kasa kalitesi olarakta Aorus cihaz daha iyi diyebiliriz kısaca.

Dosya Ekleri

• 611a37ddfcf8181-1.jpg
    363,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…