Acer Nitro Predator Helios 16 Intel Core i9 13900HX RTX 4070 alınır mı?

Bütçe
60 000- 70 000 Tl
Performans ve donanım olarak Slayer r9t cihazlar çok daha önde, özellikle işlemci alanında büyük bir fark koyuyorlar. Kasa kalitesi olarak Slayer r9t serisi pek de iyi değil, üst seviye Tongfang kasa kullanıyor desekte kalite olarak çok da başarılı bulduğum bir model değil. Aorus cihaz üretim ve kasa kalitesi olarak çok daha üstün. Soğutma olarak denk diyebiliriz, Slayer r9t cihazlar kendilerini çok iyi soğutuyor. İşlemci 85W-90W çekerken bile 80-85 derece arası takılıyorlar. Donanım ve panel olarak Slayer cihazlar çok daha iyi, üretim süreci ve kasa kalitesi olarak da Aorus cihaz daha iyi diyebiliriz kısaca.
Performans ve donanım olarak Slayer r9t cihazlar çok daha önde, özellikle işlemci alanında büyük bir fark koyuyorlar. Kasa kalitesi olarak Slayer r9t serisi pek de iyi değil, üst seviye Tongfang kasa kullanıyor desekte kalite olarak çok da başarılı bulduğum bir model değil. Aorus cihaz üretim ve kasa kalitesi olarak çok daha üstün. Soğutma olarak denk diyebiliriz, Slayer r9t cihazlar kendilerini çok iyi soğutuyor. İşlemci 85W-90W çekerken bile 80-85 derece arası takılıyorlar. Donanım ve panel olarak Slayer cihazlar çok daha iyi, üretim süreci ve kasa kalitesi olarak da Aorus cihaz daha iyi diyebiliriz kısaca.

Bazen diyorum keske bekleseydim fakat laptopun tek ciddi eksiği Slayer'e göre işlemci gözüküyor. İslemci ile pek işim olmuyor. O zaman hocam cok ah vah etmeme gerek yok gibi. Alabildeydim taksit ile alırdım 5070 taksit 3 ay taksit ile 75'e geliyormuş Gigabyte'i 61 bine aldım 14 bin fark ile 5070 serisi almaya değmez di sanırım? Ve evet bence Gigabyte kasası slayere göre daha çok premium hissi veriyor fakat slayer de şık ve sade gözüküyormuş.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürünü boyamak için altına stand koymuş.Erazer deputyler hala listede,bu adamın sponsorlu ürün incelemelerine aldanmayın.Yine de r9tlerin iyi çıkmalarını umuyorum, kağıt üzerinde cok iyi cihazlar.Sogutmasi da yeterli gibi duruyor.

Ürünü boyamak için altına stand koymuş.Erazer deputyler hala listede,bu adamın sponsorlu ürün incelemelerine aldanmayın.Yine de r9tlerin iyi çıkmalarını umuyorum, kağıt üzerinde cok iyi cihazlar.Sogutmasi da yeterli gibi duruyor.
Hala bu cihazın en detaylı incelemesi bu kanalda, fan soğutucu koyması 3-5 derece dışında bir şeyi değiştirmiyor. Zaten paylaştığı önerilerin çoğunu moderatörleri hazırlıyor, moderatörleri de Nitro V15 serisinin fanları 😀 Önerilerini beğenmediğim fakat incelemelerini beğendiğim bir adam. 9955HX işlemciyi 90-95 derece araliginda tutan bir kasa, soğutma olarak gayet başarılı.

Hala bu cihazın en detaylı incelemesi bu kanalda, fan soğutucu koyması 3-5 derece dışında bir şeyi değiştirmiyor. Zaten paylaştığı önerilerin çoğunu moderatörleri hazırlıyor, moderatörleri de Nitro V15 serisinin fanları 😀 Önerilerini beğenmediğim fakat incelemelerini beğendiğim bir adam. 9955HX işlemciyi 90-95 derece araliginda tutan bir kasa, soğutma olarak gayet başarılı.
Standlı incelemeye tam da Türk markasının ürününe gelmesi de iyi tesadüf yersen.Para sen nelere kadirsin.Ssd testlerini readingin 10.sn'de kapatıp ısınmıyor bu güzel demesi,telefonla db ölçmesi komedi.Modları siyasi görüş aşağılar kendi youtube yorumu siler.Listeyi kendi hazırlar komisyonlu linkleri kaptırır mı.Namı diğer komisyon tv izleyin ama çok da güvenmeyin.

Slayer r9t Hepsiburada üzerinden peşin fiyatına 6 taksit alınıyor alacaklara duyurulur. Ben sipariş verdim RTX 5070'li modeli.

@804177 gamegaraj ta mı çalışıyorsunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı