Acer Nitro RG241YP alınır mı?

Kendim 2 yıldır kullanıyorum çevremde de bu modeli kullanan 2 arkadaşım var LG kendi panellerini kullanıyor. FreeSync G-Sync ve HDR desteği var 1ms(GtG) değerine sahip. Ayrıca çok şık ve arkasında ileride asansör ya da duvara asmak için montaj yerleri mevcut. Özelleştirme olarak da çoğu monitöre kıyasla fazla özellik sunuyor.
İnternet üzerinden mi almıştınız yoksa mağazaya gidip mi? Sipariş verdiğimizde ölü piksel sorunu yaşamayalım da :)

İnternet üzerinden mi almıştınız yoksa mağazaya gidip mi? Sipariş verdiğimizde ölü piksel sorunu yaşamayalım da :)

Ölü pixel şans işi hocam her monitörde olabilir bana üst üste 4 kere denk geldiği oldu başka bir modelde. Bunda ölü pixel çıkmadı fakat ışık sızması var biraz oda ip ince çercevede kaçınılmaz.

Kendim 2 yıldır kullanıyorum çevremde de bu modeli kullanan 2 arkadaşım var LG kendi panellerini kullanıyor. FreeSync G-Sync ve HDR desteği var 1ms(GtG) değerine sahip. Çok şık ve ince tasarımı var, arkasında ileride asansör yapmak ya da duvara asmak için montaj yerleri mevcut. Kişisel özelleştirme olarak da çoğu monitöre kıyasla fazla özellik sunuyor.
Hocam ışık sızması var mı bu arada videolarında hiç denk gelmedim bu monitörde olduğuna dair

Bütçe elveriyorsa almanızı öneririm hocam,30dk sonra fotoğrafını atabilirim isterseniz.
Hocam seninle özelden konuşabilme şansımız var mı ?

Hocam ışık sızması var mı bu arada videolarında hiç denk gelmedim bu monitörde olduğuna dair

Ya da özelden rahatsız etmeyeyim hocam seni, buraya direkt buraya atayım yardımcı olursanız sevinirim. LG monitörü aldım bu arada. Mecburiyetten hdmi ile bağladım ve freesync i açmadım monitör üzerinden, kendi kasama bağlamadım bu arada arkadaşın laptopa taktım hızlıca test ediyim diye. Kendi kasamdan ayarlarını yaptığımda, displayport ile kullandığımda daha iyi sonuç vereceğine inanıyorum laptopta durum buydu ne diyorsunuz sizce? Attığım fotoğrafta ghosting normal mi yoksa fazla mı bu arada?

Dosya Ekleri

• 24BAADAE-D52F-49ED-A492-62BFD6F9D878.jpeg
    24BAADAE-D52F-49ED-A492-62BFD6F9D878.jpeg
    150,3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

Ya da özelden rahatsız etmeyeyim hocam seni, buraya direkt buraya atayım yardımcı olursanız sevinirim. LG monitörü aldım bu arada. Mecburiyetten hdmi ile bağladım ve freesync i açmadım monitör üzerinden, kendi kasama bağlamadım bu arada arkadaşın laptopa taktım hızlıca test ediyim diye. Kendi kasamdan ayarlarını yaptığımda, displayport ile kullandığımda daha iyi sonuç vereceğine inanıyorum laptopta durum buydu ne diyorsunuz sizce? Attığım fotoğrafta ghosting normal mi yoksa fazla mı bu arada?
Normal hocam,DP ile kullandığınızda ghosting düşer.Olu pixel testi yapmayı unutmayın.

Güzel mi hocam monitör? Ayarlarını atabilirim isterseniz.
Hocam pek kullanma fırsatım olmadı test amacıyla baktım sadece. Sağdan soldan bakıldığında sarı görünüyor ekran. Işık sızması da var ama beni çok rahatsız etmedi. Ölü piksel de göremedim çok şükür ama şuanlık ghosting dışında aklıma takılan bir şey olmadı ya. Olur hocam tabii atabilirsin ayarlarını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı