Acer Nitro V 15 4050 alınır mı?

IRICHAPPLE

Hectopat
Daha fazla  

Bütçemin tam sınırında DDR5 ve 4050 var alınır gibi ama soğutma performansı yüksektme seçenekleri ve oyun oynanmadığı zaman pil ömrü ne kadar bilen var mı?

Alinmaz, tam bütçe nedir?

23 bin Türk lirası.

TUF modelleri ısınan sorunlu modeller değil mi?

TUF modelleri ısınan sorunlu modeller değil mi?
(Bu yorum @Fearless0600 hocamın yorumudur.)
"ASUS ısınıyor diyenler için; kendim 7535HS 4050 TUF kullanıyorum. ASUS kullanan veya kullanacak olan varsa Armoury Crate uygulamasını kesinlikle kullanmasın sistemi anlayamadığım şekilde gereksiz yoruyor boşta bile sistemin ısınmasına sebep oluyor. Alternatif olarak g helper uygulaması var. Hem aynı işlemleri hatta daha fazlasını yapabiliyorsunuz hem de çok çok sade ve boşta sistem kaynaklarını tüketmeyen sade bir program. G helper üzerinden işlemciye 20W limit koyunca TUF laptoplar 75 dereceyi geçmiyor ve hiçbir FPS kaybıda olmuyor bizzat testlerini yaptım."

İşlemciye limit koyunca nasıl FPS kaybı olmaz?

Emojiyi yorumu yapana attığımı sayın, veya buna göre oneriyorsaniz aynı şekilde size de geçerli. 20W limit ne demek ya? Zaten ayağı çukurda olan işlemciyi iyice öldürmüş, o durumda ısınmasın bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…