Acer Nitro V 15 4050 alınır mı?

RAM arttırma seçeneği bulunuyor mu?

Arttır al.

@Artoria Pendragon 8 GB RAM olmaz.

Arttıramam.

Emojiyi yorumu yapana attığımı sayın, veya buna göre oneriyorsaniz aynı şekilde size de geçerli. 20W limit ne demek ya? Zaten ayağı çukurda olan işlemciyi iyice öldürmüş, o durumda ısınmasın bir zahmet.

Kardeşim istediğin oyunda limitsiz ve 20W limit ile test yapar karşılaştırmasını atarım. FPS kaybı olmadığınıda kanıtlarım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videolardaki canlı oyun testlerinede göz atabilirsin.

Attığınız yazıda pek anlamadım ama neden benim laptopum yerine 8 GB Belleği bulunan bir laptop önerdiniz. Soğutması mı iyi?

Nitro V15'in GPU'su 75W, sogutmasi kötü olduğu için de CPU'su da aynı şekilde daha zayıf kalıyor. Nitro soğutma ve performans olarak daha iyi.

Attığınız yazıda pek anlamadım ama neden benim laptopum yerine 8 GB belleği bulunan bir laptop önerdiniz. Soğutması mı iyi?

Sizin attığınız laptopun şatj adaptörü 135W hocam. Battery drain sorunu olur yani oyunlarda adaptör yeterli gelmiyor batarya azalıyor. Yeni bir adaptör almak zorundasınız. Adaptörlerde çok pahalı olduğu için Nitro V15 almak pek mantıklı değil.

Nitro 5'lerdeki korkunç fan sesine dayanacaksanız alın. Ama tavsiyem ASUS TUF incelemelerine bir göz atmadan almayın.

@Artoria Pendragon her şeye böyle güler misin bro?

Sizin attığınız laptopun şatj adaptörü 135W hocam. Battery drain sorunu olur yani oyunlarda adaptör yeterli gelmiyor batarya azalıyor. Yeni bir adaptör almak zorundasınız. Adaptörlerde çok pahalı olduğu için Nitro V15 almak pek mantıklı değil.

Nitro 5'lerdeki korkunç fan sesine dayanacaksanız alın. Ama tavsiyem ASUS TUF incelemelerine bir göz atmadan almayın.

@Artoria Pendragon her şeye böyle güler misin bro?

Gülerim, laptop alıp işlemciyi 3 nesil geriye taşıyanlara ayrı gülerim. Nitro V15'te battery drain olması ayrı zor, zaten güç limitleri düşük. TUF pil ömrü dışında seçenek değildir, ha cok fan sesine takiliyorsan Nitro'ya TUF'tan daha az limit koyup cok daha iyi hale getirebilirsin. %1 FPS'in oyun deneyimine katkısını bilmeden CPU'yu limitleyerek öldürmeye devam.

%1 Low değerinin ne demek olduğunu biliyorum hocam. God of War'daki frametime ve %1 Low değerlerim. İstersen yarım saatlik oynanış videosu çekip onu da atabilirim. Ama yeter ki deneyimlemeden, tecrübe etmeden cihazlara sallamayalım.

AMD'nin düşük watt ile nasıl işler yaptığını görüyoruz. Intel'in 13900HX tarzı işlemcilerinin 150W çekipte nasıl patladıklarınıda görüyoruz. İşlemcinin kaç watt çektiği değil, ne kadar düşük watt ile nasıl performans verdiği önemli. 150W çekmek iyi performansa sahip olmak anlamına gelmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0968.jpeg
    IMG_0968.jpeg
    185,3 KB · Görüntüleme: 39

Bütçemin tam sınırında DDR5 ve 4050 var alınır gibi ama soğutma performansı yüksektme seçenekleri ve oyun oynanmadığı zaman pil ömrü ne kadar bilen var mı?

HP Victus düşünürseniz 23 bin TL'ye var. Ekran kartı aynı 4050 işlemcisi i5 13500H. İsterseniz linkini atabilirim HP Victus'lar çok tutuluyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı