Acer Nitro V15 alınır mı?

OSAYİ Tyson

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5080
RYZEN 7 7800X
32 GB RAM
1TB M2 SSD
Aşağıda bıraktığım linkteki laptop alınır mı? Yoksa Excalibur mu almalıyım? Ortalama 3 -4 senede beri Excalibur G870 kullanıyorum. Gerçekten tam bir canavar. Her oyunu bana oynattı ısınmadı. Maksimum GTA da 84 gördü onun bence çok iyiydi ama bu aralar bir ön yargı var Casper'e karşı bilmiyorum. O yüzden alınır mı?

V15 alınmaz kronik sıkıntıları olan model. Lenovo LOQ kullanıyorum memnunum.(sadece battery drain var benlik sorun teşkil etmiyor bile)

@Milimetric hocam bu ürün ile ilgili çok çabuk yıpranıyor falan diyorlar. Bir de bende zamanında Lenovo IdeaPad kullanıyordum, kasadan dolayı çok sorun yaşamıştım siz alalı kaç ay oldu mu? Merak ettim. Cihaz yeterli mi? Almayı düşünüyorum, ondan sordum teşekkürler.

@Milimetric hocam bu ürün ile ilgili çok çabuk yıpranıyor falan diyorlar. Bir de bende zamanında Lenovo IdeaPad kullanıyordum, kasadan dolayı çok sorun yaşamıştım siz alalı kaç ay oldu mu? Merak ettim. Cihaz yeterli mi? Almayı düşünüyorum, ondan sordum teşekkürler.

6 aydır falan kullanıyorum yıpranma yaşamadım. Kasadan dolayı sorun yaşamadım portların çoğu arkada ve bu muhteşem bir şey görüntü kirliliği olmuyor. Cihaz benim için gayet yeterli ne için kullanacağına bağlı olarak değişir ben sadece oyun için kullanıyorum bir de dizi film izlemek nette gezmek. Oynadığım oyunlar BF1 CS2 Rust RDR2 GTA 5 falan ve beni tatmin ediyor. Serin çalışan bir cihaz o konuda da çok memnunum. Gördüğüm tek eksisi battery drain onun harici gayet güzel ve dediğim gibi battery drain benim için sorun teşkil etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı