Acer Nitro V15 alınır mı?

Daha çıkmam çok mümkün değil. Attığınız 2. Linke baktım ve beğendim fakat şöyle bir sorum olacak bu anakart mevzusunu lenovo çözdü diyorlar ve amd işlemcilerde çok rastlanmıyormuş. Ben eski ya da yeni mdel olduğunu nasıl anlayacağım?

Buraya gelip V15 modelini övmüşüm gibi davranıp gereksiz yere triplenenleri anlamıyorum. 29k gibi bir fiyata daha düzgün bir cihaz varsa önersin arkadaşlar. Laptobun incelemesini ve kusurlarını da yazdığım metinde belirttim ayrıca.

5050 gibi yeni çıkan ekran kartlı modellerde görünmüyor. Lenovo iç dizaynı değiştirdi ve kullanan kişilerde şuana kadar bir sıkıntı görünmedi.

1.5 ay sonra dolar kuru veya kampanyalar değişebilir, bekleyin.
Ayrıca V15 o paranın hakkı değil. O paraya Lenovo LOQ veya HP Victus 16 alınır.
Loq olabilir de hp victuslarda hall sensor sıkıntısı baya baş ağrıtıyormuş onu baştan elemiştim.

Diğer arkadaşın attığı linkteki ilk LOQ 2024 ikincisi 2025 üretim. Fakat anlaşılmayan problem şu ki ilkinde de anakart sorunuyla pek karşılaşılmıyor.

Diğer arkadaşın attığı linkteki ilk LOQ 2024 ikincisi 2025 üretim. Fakat anlaşılmayan problem şu ki ilkinde de anakart sorunuyla pek karşılaşılmıyor.
O zaman bu fiyat bandında 4050 kartlı en iyi seçenek loq gibi duruyor. Peki size sorum olacak çift fanlı mı bir de çok ses çıkarıyor mu fan calisirken?

O zaman bu fiyat bandında 4050 kartlı en iyi seçenek LOQ gibi duruyor. Peki size sorum olacak çift fanlı mı bir de çok ses çıkarıyor mu fan calisirken?

Evet çift fanlı.
Ses konusunda ise 4 farklı fan modu var; performans, sessiz, dengeli ve özel kip olarak.
Performansta fanlar son hızıyla çalışıyor. Özel kipi ise minimum dereceye ayarlarsanız, ağır bir programa girmediği sürece fanlar çok sessiz derecede çalışıyor hatta duyulmuyor bile.

1 yıl oldu alalı halen daha 1 problem yaşamadım. 3050 ekran kartlı bir laptop veya 4-5k çıkamıyorsanız alın gitsin bir şey olmaz. Ekran sararması vb. bir sorunda yaşamadım daha.

Sırf sen kullanıyorsun diye anakart yanma riski olan bir cihazı önermenin mantığı yok.Bende Excalibur var son çıkan kasadan buna rağmen gidip bi yerde önermiyorum insanların riske maruz kalmaması için.

Sırf sen kullanıyorsun diye anakart yanma riski olan bir cihazı önermenin mantığı yok. Bende Excalibur var son çıkan kasadan buna rağmen gidip bir yerde önermiyorum insanların riske maruz kalmaması için.

Kullanmam ile alakası yok, öneri istedi önerdim. 10klık önersem bile benim fikrim benim önerim. Bunun haricinde Excaliburdan belli bilgin.

Sırf sen kullanıyorsun diye anakart yanma riski olan bir cihazı önermenin mantığı yok.Bende Excalibur var son çıkan kasadan buna rağmen gidip bi yerde önermiyorum insanların riske maruz kalmaması için.
O biraz şans işi her bilgisayar da sorun çıkabilir en iyisi dersin sorun çıkabilir onda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…