Acer Nitro V15 almak mantıklı mı?

ibrhmycl

Zeptopat
Daha fazla  
Acer Nitro V15 i5 13. nesil 16 GB RAM 512 GB SSD RTX 4050 modeli şu anda 25 bin bandında özelliklerine göre fiyat performans ürünü olarak gözüküyor, sizce alınır mı? Yoksa aynı özelliklere sahip HP Victus modelini mi tercih etmeliyim? şimdiden teşekkürler.

Acer niye önermiyorsunuz 13 nesil i5'e sahip işlemci hızı da 5200 MHz RAM'i 16 GB Lenovo modeline göre her yönden üstün ve fiyatı da uygun berbat demenizin nedeni ne acaba çok markalar hakkında bilgim yok bu sebeple soruyorum sadece özelliklere bakarak karar vermiştim.

@ibrhmycl detaylı olarak açıklamak gerekirse:
1) Aspire soğutması ile aynı, yani oyuncu laptopunu ofis soğumasıyla soğuyorsunuz.
2) Ekran kartının 75W değeri 45W olmasa bile yetersiz, tam performans alınamıyor.
3) Kalite anlamında LOQ'un yanına bile yaklaşamaz. (Açıklabileceğim örnek olarak yok ama hissedersiniz.)
4) İşlemci nesli herşey değil, HX işlemciler çok daha güçlü oluyor. Yani 12450HX>13420H.

Acer niye önermiyorsunuz 13 nesil i5'e sahip işlemci hızı da 5200 MHz RAM'i 16 GB Lenovo modeline göre her yönden üstün ve fiyatı da uygun berbat demenizin nedeni ne acaba çok markalar hakkında bilgim yok bu sebeple soruyorum sadece özelliklere bakarak karar vermiştim.
Laptoap'da hey şey donanım değil. Soğutma ve uzun ömürlülük anakart kalitesi vb. durumlar çok önemli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı