Acer Nitro V15 laptop Windows kurulumu sonrası "No Bootable Device" hatası veriyor

elektron

Hectopat
Daha fazla  
Acer Nitro V15 satın aldım ve FreeDOS olduğu için Windows 11 kurdum bilgisayarı yeniden başlattığımda no bootable device hatası aldım, BIOS herhangi bir disk görmüyor, sebebi nedir?

Evet BIOS'u default hale getirdim fakat disk hala priority sekmesinde gözükmüyor yeniden başlattığımda da no bootable disk hatası aynen devam ediyor.

Yeniden format atıp diski biçimlendirin o şekilde kurulum yapın anladığım disk biçimlendirilmediği için gözükmüyor FreeDOS sistemlerde disk biçimlendirilmemiştir.

macOS bilgisayarım üzerinde manuel olarak dosyaları taşıdım Rufus benzeri bir program kullanmadım. Sadece install. Vim FAT32 ile limiti aşıyor diye wimlib kullanarak dosyayı böldüm.

Ondan kaynaklı olabilir. Şu konuya bir bakın. Olmazsa Windows yüklü bir bilgisayar üzerinden ISO'yu Rufus ile GPT olarak yazdırıp Windows kurmayı deneyin.

Ondan kaynaklı olabilir. Şu konuya bir bakın. Olmazsa Windows yüklü bir bilgisayar üzerinden ISO'yu Rufus ile GPT olarak yazdırıp Windows kurmayı deneyin.

Tamamdır teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı