Düzelmedi.Boot'u default ayarlara getirin öyle deneyin bakın.
Düzelmedi.
Default ayarlarda sistemin kurulduğu diski yinemi göremiyorsunuz.
Evet BIOS'u default hale getirdim fakat disk hala priority sekmesinde gözükmüyor yeniden başlattığımda da no bootable disk hatası aynen devam ediyor.
Yeniden format atıp diski biçimlendirin o şekilde kurulum yapın anladığım disk biçimlendirilmediği için gözükmüyor FreeDOS sistemlerde disk biçimlendirilmemiştir.
Diskin biçiminin ne olması gerek.
USB'ye ISO'yu neyle yazdırdın?
macOS bilgisayarım üzerinde manuel olarak dosyaları taşıdım Rufus benzeri bir program kullanmadım. Sadece install. Vim FAT32 ile limiti aşıyor diye wimlib kullanarak dosyayı böldüm.
Ondan kaynaklı olabilir. Şu konuya bir bakın. Olmazsa Windows yüklü bir bilgisayar üzerinden ISO'yu Rufus ile GPT olarak yazdırıp Windows kurmayı deneyin.
Çözüldü: macOS'ta USB'ye nasıl Windows ISO dosyası yazdırılır?
Selamlar. Yeni gelen bilgisayara Windows 11 ISO'sunu kuracağım ama ondan önce USB'ye yazdırmam gerekiyor. ISO'yu Mac'e indirdim ancak Rufus, macOS'ta desteklenmediği için nasıl yapacağımı bilmiyorum. ISO'yu USB'ye yazdırmamın bir yolu var mı veya bunun için macOS destekli bir program önerebilir...techolay.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.