Çözüldü Acer Nitro V15 laptopun GPU watt değeri kaçtır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kemal35ali

Femtopat
Daha fazla  

Acer Nitro V15 AMD R5-7535HS 32 GB RAM 512 SSD 4060 8 GB​

Arkadaşlar bu cihazın wattt değerini hiçbir yerde bulamadım bilgisi olan var mı? Teşekkürler. Hayırlı cumalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Peki hocam bu 75 watt ise oyun için yeterli mi yani ben istiyorum ki oyunlarda en yüksek grafiklerde 60 FPS alabileyim. İşimi görür mü?

Bu V15 ve dediğim gibi 75W. Bu fiyata sakın bunu almayın, berbat bir ürün. 75W zaten düşük. Öneri isterseniz maksimum bütçeniz ile beni etiketleyip konu açabilirsiniz.
Ben yazdığı gibi bir model duymadım, o işlemciye sahip Nitro 5 kasa görmedim. Link atar mısınız? Dediğiniz gibi Nitro 5 ise 140W olmalı fakat demek istediğiniz şey muhtemelen V15 kasa, o 75W.

Peki hocam bu 75 watt ise oyun için yeterli mi yani ben istiyorum ki oyunlarda en yüksek grafiklerde 60 FPS alabileyim. İşimi görür mü?

Bu V15 ve dediğim gibi 75W. Bu fiyata sakın bunu almayın, berbat bir ürün. 75W zaten düşük. Öneri isterseniz maksimum bütçeniz ile beni etiketleyip konu açabilirsiniz.

Çözüm

Şimdi baktım YouTube'dan 75W 4060 oyun testlerine Ultra ayarlarda 60 on üstünde FPS alıyor hocam bu yeterli benim için. Bir de hocam ben bunu taksitle alacağım yani peşin alma gibi bir durumum yok.

Şimdi baktım YouTube'dan 75W 4060 oyun testlerine Ultra ayarlarda 60 on üstünde FPS alıyor hocam bu yeterli benim için. Bir de hocam ben bunu taksitle alacağım yani peşin alma gibi bir durumum yok.

Ürün kötü dediğim gibi, düşük soğutma ve kalitesiz malzemeler var. Aynı paraya taksitli çok daha iyi ürünler mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı