Keşke almasaydınız. İptal edebiliyorsanız çok iyi edersiniz. Düşük güçte adaptör ile geliyor bu da battery drain dediğimiz problemi yapıyor. Ayrıca aşırı derecede ısınma problemi mevcut. Ve yükseltme yapacağınız zaman parçalarla beraber servise göndermek zorundasınız. Düşük güçte ekran kartı bulunuyor. İptal etmeniz çok iyi olacak.Resmini attığım laptopu aldım ısınıyor diyorlar. Testlerine bakıyorum bayağı serin çalışıyor. Sizce nasıl, kronigi var mı? Fiyatına göre nasıl? İnternetten sipariş verdim daha gelmedi.
Eki Görüntüle 2573766
9 aydır kullanıyorum ekranda sararma yaşamadım %45 NTSC olduğu için kaliteli monitörlere göre daha sarı duruyor sadece. Isınma konusunda stant ile 70 dereceyi geçmiyor CPU da GPU da fakat çok ses yapiyor.
Battery drain çok bir sorun çıkarmaz, fotoğrafta sıcaklık değerleri mevcut.fansiz stand üstünde iken çektim.Keşke almasaydınız. İptal edebiliyorsanız çok iyi edersiniz. Düşük güçte adaptör ile geliyor bu da battery drain dediğimiz problemi yapıyor. Ayrıca aşırı derecede ısınma problemi mevcut. Ve yükseltme yapacağınız zaman parçalarla beraber servise göndermek zorundasınız. Düşük güçte ekran kartı bulunuyor. İptal etmeniz çok iyi olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.