Acer Nitro V15 nasıldır?

Kadir.61

Attopat
Daha fazla  
Resmini attığım laptopu aldım ısınıyor diyorlar. Testlerine bakıyorum bayağı serin çalışıyor. Sizce nasıl, kronigi var mı? Fiyatına göre nasıl? İnternetten sipariş verdim daha gelmedi.

IMG_1809.jpeg

Alınmaz ekran kartı watt değeri düşük ve ekranda sararma yapabiliyor tasarımından dolayı.
Azıcık bütçeniz daha çıkarsa bunu öneririm.
@Kadir.61

Son düzenleme:
9 aydır kullanıyorum ekranda sararma yaşamadım %45 NTSC olduğu için kaliteli monitörlere göre daha sarı duruyor sadece. Isınma konusunda stand ile 70 dereceyi geçmiyor CPU da gpu da fakat çok ses yapiyor.

Resmini attığım laptopu aldım ısınıyor diyorlar. Testlerine bakıyorum bayağı serin çalışıyor. Sizce nasıl, kronigi var mı? Fiyatına göre nasıl? İnternetten sipariş verdim daha gelmedi.

Eki Görüntüle 2573766
Keşke almasaydınız. İptal edebiliyorsanız çok iyi edersiniz. Düşük güçte adaptör ile geliyor bu da battery drain dediğimiz problemi yapıyor. Ayrıca aşırı derecede ısınma problemi mevcut. Ve yükseltme yapacağınız zaman parçalarla beraber servise göndermek zorundasınız. Düşük güçte ekran kartı bulunuyor. İptal etmeniz çok iyi olacak.

9 aydır kullanıyorum ekranda sararma yaşamadım %45 NTSC olduğu için kaliteli monitörlere göre daha sarı duruyor sadece. Isınma konusunda stant ile 70 dereceyi geçmiyor CPU da GPU da fakat çok ses yapiyor.

Uzun vadede sorun olabiliyor tabii kullanım şeklinize göre değişir.

Keşke almasaydınız. İptal edebiliyorsanız çok iyi edersiniz. Düşük güçte adaptör ile geliyor bu da battery drain dediğimiz problemi yapıyor. Ayrıca aşırı derecede ısınma problemi mevcut. Ve yükseltme yapacağınız zaman parçalarla beraber servise göndermek zorundasınız. Düşük güçte ekran kartı bulunuyor. İptal etmeniz çok iyi olacak.
Battery drain çok bir sorun çıkarmaz, fotoğrafta sıcaklık değerleri mevcut.fansiz stand üstünde iken çektim.

Dosya Ekleri

• 20250908_212010.jpg
    20250908_212010.jpg
    249,1 KB · Görüntüleme: 14
  • images (8).jpeg
    images (8).jpeg
    41,6 KB · Görüntüleme: 2
Acer’in sırf fiyat performans ürünü olsun diye çabaladığı gereksiz cihazlardan biri. Biraz daha çıkıp Acer Nitro 5 AN515-58 almak daha mantıklıydı. İade şansınız varsa iade edip Nitro 5 alın. Ayrıca V15 tarzı başında V olan Acer laptopları direk çöp oluyor haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı