Acer Nitro V16 alınır mı?

Bütçe
40k, zorlasam 50k
Daha fazla  
Uzun zamandir bir oyuncu Laptop'ı arayışındayım, öyle ki hiç bilgisayar islerinden anlamazken alim kesiliverdim...

Bundan önce Monster Abra A5 v20.4.2 ve Casper Excalibur G870'i göz önünde bulundurdum ama çoğu kişi bu iki markanın ve benzerlerinin alınırsa pişmanlık doğuracağını söyledi, haliyle para veriyoruz buna TR şartlarında, o yuzden riske atmak istemez kimse.

Acer Nitro V16'ya alıcı gözüyle bakınca iyi gibi geldi bana ama bir de kullanıcı gözünden nasıl olduğunu merak ediyorum.

Servis konusunda nasıl mesela? Her laptopta olduğu gibi ısınma sorunu vardir ama önemli olan soğutması nasıl?

Kısacası bu makine alınır mı?

Linkten özelliklerine derinlemesine bakabilirsiniz

Uzun zamandir bir oyuncu Laptop'ı arayışındayım, öyle ki hiç bilgisayar islerinden anlamazken alim kesiliverdim...

Bundan önce Monster Abra A5 v20.4.2 ve Casper Excalibur G870'i göz önünde bulundurdum ama çoğu kişi bu iki markanın ve benzerlerinin alınırsa pişmanlık doğuracağını söyledi, haliyle para veriyoruz buna TR şartlarında, o yuzden riske atmak istemez kimse.

Acer Nitro V16'ya alıcı gözüyle bakınca iyi gibi geldi bana ama bir de kullanıcı gözünden nasıl olduğunu merak ediyorum.

Servis konusunda nasıl mesela? Her laptopta olduğu gibi ısınma sorunu vardir ama önemli olan soğutması nasıl?

Kısacası bu makine alınır mı?

Linkten özelliklerine derinlemesine bakabilirsiniz

85 watt GPU kullanıyor daha güncel GameGaraj almanızı öneririm.

Bir arkadas daha önermişti bunu, siz kullandiysaniz soğutma ve ekran yönünden ne kadar başarılı acaba? Servisi ve dahası iyi midir?

Kullanıcı yorumlarına dayanarak soğutmasının iyi olduğunu söyleyebilirim ancak. Sadece alt tarafının masayla temas etmemesi stant veya kitap gibi bir şeyle desteklenmesi iyi olacaktır hava akışı alttan oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı