S StyxKia Centipat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #11 kaandurgut dedi: Değişim yapmadıklarını belirtmişler iade alırlar mı? Genişletmek için tıkla... Tüketici haklarının gereği belli bir süre içerisinde iade etmen hakkındır
kaandurgut dedi: Değişim yapmadıklarını belirtmişler iade alırlar mı? Genişletmek için tıkla... Tüketici haklarının gereği belli bir süre içerisinde iade etmen hakkındır
kaandurgut Hectopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 141 16 Nisan 2022 #12 StyxKia dedi: Tüketici haklarının gereği belli bir süre içerisinde iade etmen hakkındır Genişletmek için tıkla... Lodex dedi: Bir tüketici olarak 14 gün içerisinde iade etmek en doğal hakkınız. Genişletmek için tıkla... Ürünü açıp kurduğum için teknik servis onayı istiyorlarmış teknik serviste 5'den azsa onay vermiyormuş. Dolandırıcılık resmen.
StyxKia dedi: Tüketici haklarının gereği belli bir süre içerisinde iade etmen hakkındır Genişletmek için tıkla... Lodex dedi: Bir tüketici olarak 14 gün içerisinde iade etmek en doğal hakkınız. Genişletmek için tıkla... Ürünü açıp kurduğum için teknik servis onayı istiyorlarmış teknik serviste 5'den azsa onay vermiyormuş. Dolandırıcılık resmen.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #13 kaandurgut dedi: Ürünü açıp kurduğum için teknik servis onayı istiyorlarmış teknik serviste 5'den azsa onay vermiyormuş. Dolandırıcılık resmen. Genişletmek için tıkla... Açıp kurmakla alakalı bir durum yok thhye başvurun söke söke iadenizi alırsınız.
kaandurgut dedi: Ürünü açıp kurduğum için teknik servis onayı istiyorlarmış teknik serviste 5'den azsa onay vermiyormuş. Dolandırıcılık resmen. Genişletmek için tıkla... Açıp kurmakla alakalı bir durum yok thhye başvurun söke söke iadenizi alırsınız.
S StyxKia Centipat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #14 kaandurgut dedi: Ürünü açıp kurduğum için teknik servis onayı istiyorlarmış teknik serviste 5'den azsa onay vermiyormuş. Dolandırıcılık resmen. Genişletmek için tıkla... Senin tektik servislik Bi işin yok ki diyceğin şey abicim ben iade etcem benim buna hakkım var isterse hiç ölü piksel olmasın yani hertürlü iade edebilmelisin bunu
kaandurgut dedi: Ürünü açıp kurduğum için teknik servis onayı istiyorlarmış teknik serviste 5'den azsa onay vermiyormuş. Dolandırıcılık resmen. Genişletmek için tıkla... Senin tektik servislik Bi işin yok ki diyceğin şey abicim ben iade etcem benim buna hakkım var isterse hiç ölü piksel olmasın yani hertürlü iade edebilmelisin bunu