Acer Nitro VG242YP monitörde görüntü kırılıyor

cihat123

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yeni monitör aldım. Acer Nitro VG242YP - fakat oyunlarda düzgün grafik ayarlamasını yapamadım GTX 1660S ekran kartım var G-SYNC açık her şeyi yaptığımı düşünüyorum fakat videodada göreceğiniz üzere oyunlarda hız yapınca görüntü bulanıklaşıyor kesikleşiyor - yeni monitörden sonra böyle oldu - acaba iade edip kaliteli marka monitör mü alsam MSI Samsung'ya da AOC gibi? Sizce sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sadece oyunlarda oluyorsa dikey senkronizasyonu açarsan düzelir. Yatay veya dikey yenileme hızlarının farklı olmasından dolayı olur bu hata.

Hocam sorununuzu çözdünüz mü? Bende de oluyor ama sadece oyunda.
Arkadaşlar merhaba yeni monitör aldım. Acer Nitro VG242yp - fakat oyunlarda düzgün grafik ayarlamasını yapamadım GTX 1660s ekran kartım var G-SYNC açık her şeyi yaptığımı düşünüyorum fakat videodada göreceğiniz üzere oyunlarda hız yapınca görüntü bulanıklaşıyor kesikleşiyor - yeni monitörden sonra böyle oldu - acaba iade edip kaliteli marka monitör mü alsam MSI Samsung'ya da AOC gibi? Sizce sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?

Düzeldi mi sorunuz? Ben halledemedim.
Yanlış yazmışım sorununuz demek istemiştim.

Son düzenleme:
Hocam sorununuzu çözdünüz mü? Bende de oluyor ama sadece oyunda.

Düzeldi mi sorunuz? Ben halledemedim.
Yanlış yazmışım sorununuz demek istemiştim.
ürünü iade ettim hiç alışamadım Allah tan iade mi kabul ettiler param 2 gün içinde hesabıma yatacakmış yatsın aoc yada msı alacağım - şunu fark ettim elektronikte kaliteden ve markadan vazgeçmeyeceksin acer bana daha fonksiyonlu gelmişti ama ben beğenemedim yada ilk defa ıps panel kullanıyorum ondanda olabilir

ürünü iade ettim hiç alışamadım Allah tan iade mi kabul ettiler param 2 gün içinde hesabıma yatacakmış yatsın aoc yada msı alacağım - şunu fark ettim elektronikte kaliteden ve markadan vazgeçmeyeceksin acer bana daha fonksiyonlu gelmişti ama ben beğenemedim yada ilk defa ıps panel kullanıyorum ondanda olabilir
Ne sebeple iade ettiniz de kabul ettiler?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı