Acer Nitro VG270 alınır mı?

BatuShaan

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhabalar. Aynı konudan daha önce de birkaç kez açılmış kusura bakmayın. Ben kullanan arkadaşların önerilerini merak ediyorum. 1500TL bütçem var ve üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Kredi kartıyla alacağım ve bilindik bir siteden olmasını tercih ederim. Genel olarak hikaye bazlı oyunlar ve rekabetçi türü oyunlar oynuyorum. 1ms, en az 75Hz ve +23.8" olarak kafamda kurmuştum ve biraz bakındıktan sonra Acer Nitro VG270 monitörünü buldum. 27" olması beni açıkcası cezbetti. Film ve dizi izlerken rahat rahat yayılır izlerim diye düşünüyorum. Bluetooth kontrolcü ile de kullanımı keyifli olur gibi geliyor. Çift monitör kurulumu yapacağım. Eski monitörümü 2.ekran olarak kullanma düşüncesindeyim. Sistemim:

GTX 1650 Super.
i3 9100F.
8 GB DDR4 RAM.
BIOSTAR H310MHP anakart.

Sizlerin de tavsiyelerini almak isterim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz üstüne 2K IPS monitör var bunun. Çok pahalı.

Onu geçtim 27 inch'de 1080p çok önermiyorum. Monitöre yakından veya orta mesafeden bakıyorsanız piksel yoğunluğunun az olması rahatsız edecektir.
Edit: Ama dizi izlerken yayılır izlerim gibi bir şey dediğinizden bunu göz arda ediyorum, uzaktan bakacaksınız demek oluyor diye anladım. Hatta avantajdır.

300cd parlaklığı var, sizinkinden bir tık daha fazla.
Ve biraz daha uygun fiyatlı.
Buradan da alabilirsiniz daha güvenilir Hepsiburada'ya daha çok güveniyorsanız.
75Hz olsun derseniz nuna da bakabilirsiniz:

Trendyol'da 60Hz yazıyor ama 75Hz'dir.

Son düzenleme:
Biraz üstüne 2K IPS monitör var bunun. Çok pahalı.

Onu geçtim 27 inch'de 1080p çok önermiyorum. Monitöre yakından veya orta mesafeden bakıyorsanız piksel yoğunluğunun az olması rahatsız edecektir.
Edit: Ama dizi izlerken yayılır izlerim gibi bir şey dediğinizden bunu göz arda ediyorum, uzaktan bakacaksınız demek oluyor diye anladım. Hatta avantajdır.

300cd parlaklığı var, sizinkinden bir tık daha fazla.
Ve biraz daha uygun fiyatlı.
Buradan da alabilirsiniz daha güvenilir Hepsiburada'ya daha çok güveniyorsanız.
75Hz olsun derseniz nuna da bakabilirsiniz:

Trendyol'da 60Hz yazıyor ama 75Hz'dir.

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim. Hepsini inceleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı