Acer Nitro vs ASUS TUF vs Lenovo Ideapad

Ther

Megapat
Arkadaşlar bu üç seri arasındayım. Bütçem 15-16k.
5600h veya 11400h işlemcili.
3050 ekran kartlı laptop bakıyorum.

Soğutma, performans, kalite açısından hangisi iyidir? Sorun yaşamak istemiyorum. TUF kötü çok ısınıyor diyorlar okuduguma göre, ama kimisi de iyi diyor. Sizce durumlar nasıl? Sorunsuz bir cihaz istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Strix'e bütçe olarak çıkabilirsen soğutma konusu çok net çözülmüş durumda. Tuf Dash F15 modelini kullanan bir arkadaşım vardı ve yük altında ısındığını iletiyordu. İnce kasanın getirisi sanıyorum.

Soğutma konusu hariç kalite ve performans olarak Asus öneririm. Olmuyorsa da Lenovo olabilir. Acer'dan daha önce kullandığım cihazlarının tümünün kasa kalitesi kötüydü. Bu sebeple bi tık uzak kalıyorum.

Strix'e bütçe olarak çıkabilirsen soğutma konusu çok net çözülmüş durumda. Tuf Dash F15 modelini kullanan bir arkadaşım vardı ve yük altında ısındığını iletiyordu. İnce kasanın getirisi sanıyorum.

Soğutma konusu hariç kalite ve performans olarak Asus öneririm. Olmuyorsa da Lenovo olabilir. Acer'dan daha önce kullandığım cihazlarının tümünün kasa kalitesi kötüydü. Bu sebeple bi tık uzak kalıyorum.
Acer hangi modeli kullandınız hocam?

Bütçe nedir hocam?
Belirttim 15-16k.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı