Acer Nitro vs Lenovo IdeaPad Gaming

LeGenD_46

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
►Anakart: Gigabyte GA-A320M-H
►İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G
►Ekran Kartı: MSI RADEON RX 570 ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256bit
►Bellek:Longline LNGDDR4ST3000DT/Storm 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz Soğutuculu CL 16
►SSD: ADATA SU650 120GB
►HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500 GB
►Kasa: Zalman Z3 PLUS
►Psu: Thermaltake TR2 S 500W 80+
Meslek
Öğrenci
İdeapad kullanıcısıyım. Tavsiye ederim.

Hocam ben de bu fiyat aralığında bir laptop almak istiyorum, siz detaylı araştırdınız en son bu ikisi arasında mı kaldınız? Ben henüz çok bakamadım ancak son bilgisayar aldığımdan bu yana ekran kartı wat değeri gibi konular konuşulmaya başlamış, biraz yabancı kaldım olaya.
Bir de amazonda prime day fiyatını peşin ödemek mi gerekiyor biliyor musunuz? Taksitlere baktığımda indirimsiz fiyat üzerinden gösteriyor.

Şuanki piyasada fiyat performans açısından en iyi 2 laptop diyebilirim hocam.

İdeapad kullanıcısıyım. Tavsiye ederim.
Hocam artı ve eksi yönleri nedir ? Birde laptop galiba ağır yükde şarzı olmasına rağmen bataryadan gittiği söyleniyor doğru mu ?

Şarj aleti değiştirilince düzeliyor, yeni modellerde yoktu bu sanırsam.

Bende 1650 ti modeli var. Belki güçlü ekran kartları için adaptör yetmez. Konu hakkında fikrim yok. Batarya ömrü çok iyi kullanıma göre 4-6 saat rahatça gidiyor. Hiçbir oyunda sorun yaşamadım. Senin baktığın modelin ekran kartı benimkinden çok daha güçlü. Oyun konusunda sorun yaşamazsın. Isınması normal. Aşırı yüksek ısıları görmüyor. Tasarımı da şık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…