Acer Nitro vs Lenovo IdeaPad Gaming

İdeapad kullanıcısıyım. Tavsiye ederim.

Hocam ben de bu fiyat aralığında bir laptop almak istiyorum, siz detaylı araştırdınız en son bu ikisi arasında mı kaldınız? Ben henüz çok bakamadım ancak son bilgisayar aldığımdan bu yana ekran kartı wat değeri gibi konular konuşulmaya başlamış, biraz yabancı kaldım olaya.
Bir de amazonda prime day fiyatını peşin ödemek mi gerekiyor biliyor musunuz? Taksitlere baktığımda indirimsiz fiyat üzerinden gösteriyor.

Hocam ben de bu fiyat aralığında bir laptop almak istiyorum, siz detaylı araştırdınız en son bu ikisi arasında mı kaldınız? Ben henüz çok bakamadım ancak son bilgisayar aldığımdan bu yana ekran kartı wat değeri gibi konular konuşulmaya başlamış, biraz yabancı kaldım olaya.
Bir de amazonda prime day fiyatını peşin ödemek mi gerekiyor biliyor musunuz? Taksitlere baktığımda indirimsiz fiyat üzerinden gösteriyor.
Şuanki piyasada fiyat performans açısından en iyi 2 laptop diyebilirim hocam.

İdeapad kullanıcısıyım. Tavsiye ederim.
Hocam artı ve eksi yönleri nedir ? Birde laptop galiba ağır yükde şarzı olmasına rağmen bataryadan gittiği söyleniyor doğru mu ?

Hocam artı ve eksi yönleri nedir ? Birde laptop galiba ağır yükde şarzı olmasına rağmen bataryadan gittiği söyleniyor doğru mu ?
Şarj aleti değiştirilince düzeliyor, yeni modellerde yoktu bu sanırsam.

Bende 1650 ti modeli var. Belki güçlü ekran kartları için adaptör yetmez. Konu hakkında fikrim yok. Batarya ömrü çok iyi kullanıma göre 4-6 saat rahatça gidiyor. Hiçbir oyunda sorun yaşamadım. Senin baktığın modelin ekran kartı benimkinden çok daha güçlü. Oyun konusunda sorun yaşamazsın. Isınması normal. Aşırı yüksek ısıları görmüyor. Tasarımı da şık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı