Acer Nitro XV272 alınır mı?

İade edebilirsiniz. 3 ve üstü sorun çıkarır. O tamamen şansa bağlı, monitör ile alakalı değil. Çoğu monitör de yaşanabilir ayrıca.
nereden aldınız? sizce bu riske değer mi? monitörü beğendiniz mi?
Kaliteli bir panel, en iyi panel IPS 144 Hz akıcı. Risk değil ölü piksel genel de olabiliyor. Çıkarsa iade edin. 240 Hz kullanıyorum. 144 Hz akıcılığı bile muazzam.

Teknobiyotikten almıştım stok bitmiş, monitör fiyatını sonuna kadar hak ediyor ve ölü pixel dediğimiz olay toz tanesinden bile küçük bir nokta açıkcası görmek için gözünüzle dikkatli bakıp aramanız gerek fakat viewsonic xg2405'de sorun yaşama ihtimalin daha düşükse o da aynı güzelliktedir onu tercih edebilirsin.
WhatsApp Image 2020-01-18 at 19.14.06.jpeg

İade edebilirsiniz. 3 ve üstü sorun çıkarır. O tamamen şansa bağlı, monitör ile alakalı değil. Çoğu monitör de yaşanabilir ayrıca.

Kaliteli bir panel, en iyi panel IPS 144 Hz akıcı. Risk değil ölü piksel genel de olabiliyor. Çıkarsa iade edin. 240 Hz kullanıyorum. 144 Hz akıcılığı bile muazzam.
Hocam önemsiz bir şey uğraşmayacağım iadeyle şahsen.

Arkadaşlar ikinizede ilginiz için çok teşekkür ederim. Tasarım açısından AOC daha hoşuma gitti. Stoklarını bekleyeceğim. Olmaz ise önerdiğiniz monitörü alacağım.

Usta ben TN veya VA panel monitöre para verdim birdaha asla.Asus VG279Q model satın aldım hatta açtığım gönderilere bakabilirsin 4 ay ne çektim bi ben birde ALLAH bilir.Başıma bela oldu dikey çizgilenme oldu iade edip 2.ciyi aldım yine oldu değişimden 3 derken bıktım usandım piyasada monitör arıyorum paso IPS 400nit 144hz 1ms bulamadım.AOC'lar hep 250nit parlaklık sunuyor bu yüzden tercih etmedim viewsonic ise servis konusunda müşteriyi çok mağdur ediyormuş neyse VG278QR modelini aldım 165hz TN panel onda sorun olmadı belki ekran kartımda sorun vardır diyerek aldım onda sorun çıkmayınca başlıkta belirttiğin Acer XV272 model monitörü hepsiburada üzerinden aldım.DP kablo çıkmadığını bildiğim için yanına Paugge v.1.4 kabloda aldım geldi ürün 10 gün olacak herhalde tek kelime ile muazzam.HDR400 sertifikası olan monitör bulamadım cidden bunda USB portlar,HDR ekran filan herşey on numara.Ölü pixel çıkmadı çok şükür ışık süzmeside yok her testen başarı ile geçti 4 ay çektiğim eziyet bugun vatan bilgisayardan gelen mesaj ile tamamen bitti servise göndermiştim 6 ay doa kapsamında iade istedim kabul oldu paramı almaya gidicem onada indirimde 1.900 TL'ye satın almıştım meğer problemli bir seri imiş diğer almış olduğum TN panel olanıda cayma hakkımı kullanıp iade yaptım onu bilerek aldım test ettim çok çok şükür aradığım monitörü buldum gönlün rahat olsun bana güven Full HD olarak F/P kesinlikle şuanda tanıtım amaçlı indirimde bilgin olsun daha sonra 2 bin bandına çıkacak eminim.IPS'den vazgeçme renkler çok tatminkar uzun lafın kısası bu kadar monitör denemiş sorun yaşamış biri olarak kesinlikle hiç düşünmeden Acer XV272 model ürünü satın almalısın amerikada 350 dolara satılıyor onada baktım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı