MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
13420H RTX 4050 modelinin bir inceleme videosunda güç tasarruf modunda 500 kadar Wi-Fi gezinme süresi veriyordu cihaz eğer oyun dışında biyerlere götürüp kullanırım dersen pili önemli dersen alınır ama evde masa duracak ve çoğunlukla oyun oynayacağım dersen belki daha iyi modeller bulunabilir onun parasına.
15 yaşında çocuk oyun oynayacak ama en azından madem alıyorum RTX 4060 altına insin istemiyorum. i5 olan Lenovo modelleri genelde 50k civarında. Benim yolladığım i7 13.nesil fakat ısınma ile ilgili evet ben de gördüm. Bugün almam için yardımcı olursanız çok sevinirim.
15 yaşında çocuk oyun oynayacak ama en azından madem alıyorum RTX 4060 altına insin istemiyorum. i5 olan Lenovo modelleri genelde 50k civarında. Benim yolladığım i7 13.nesil fakat ısınma ile ilgili evet ben de gördüm. Bugün almam için yardımcı olursanız çok sevinirim.