ACER NitroV Intel Core i7-13630H laptop alınır mı?

Acer Nitro V15 kullanıyorum 8 aydır i5 13420H RTX 4050 75 watt ekran kartı 8 ay boyunca 71 dereceyi hiç geçmedi işlemci ısınıyor ama evet Valorant CS gibi oyunlarda hiç sorun yok hikayeli oyunlarda da aynı şekil bu laptop ile çok oyun oynadım sadece PUBG'de çok ısınıyor ve fanlar Max'ta çalışıyor PUBG'de 71 80 derece arası işlemci kendin elinle hep Max'ta çalişin fan deriseniz 69-76 derece arası takılıyor işlemci benim Acer Nitro ile olan tecrübelerim bunlar.

Acer Nitro V15 kullanıyorum 8 aydır i5 13420H RTX 4050 75 watt ekran kartı 8 ay boyunca 71 dereceyi hiç geçmedi işlemci ısınıyor ama evet Valorant CS gibi oyunlarda hiç sorun yok hikayeli oyunlarda da aynı şekil bu laptop ile çok oyun oynadım sadece PUBG'de çok ısınıyor ve fanlar Max'ta çalışıyor PUBG'de 71 80 derece arası işlemci kendin elinle hep Max'ta çalişin fan deriseniz 69-76 derece arası takılıyor işlemci benim Acer Nitro ile olan tecrübelerim bunlar.

Pil performansı nasıl kabloyu çıkardığında, internette gezme video izlemede kaç saat pil süresi verebiliryor?

Acer Aspire 5 kullanıyordum ve Acer Nitro V ile aynı dizayn.
İşlemci ve ekran kartı 90 dereceleri görüyordü ve ara ara birkaç saniye takılıyordu. Burada konu bile açtım hakkında, çözüm bulamadım sattım ve mümkünse bir daha Acer almayacağım, bu 2. Acer bilgisayarım ikisi de kötüydü.

Pil performansı nasıl kabloyu çıkardığında, internette gezme video izlemede kaç saat pil süresi verebiliryor?

Ben pil konusunda hayal kırıklığına uğradım şahsen laptopun normal gücüyle 1.50 saate yakın bakarsınız pil tasarufuyla 2.30 saat falan.

Acer Aspire 5 kullanıyordum ve Acer Nitro v ile aynı dizayn.
İşlemci ve ekran kartı 90 dereceleri görüyordü ve ara ara birkaç saniye takılıyordu. Burada konu bile açtım hakkında, çözüm bulamadım sattım ve mümkünse bir daha Acer almayacağım, bu 2. Acer bilgisayarım ikisi de kötüydü.

Benim laptopum bu bundan önce de Acer Aspire'nin bir laptopu vardı o da ofis laptopuydu ondanda oldukça memnun kaldım o yüzden tekrar Acer aldım iyi ki almışım bundan sonra tekrar Acer alirim bende büyük ihtimalle.
5 Ekim 2024'te 25.399TL'ye satın almışım.

Acer nitro serisi aslında soğutma olarak iyi idi özellikle eski zamanlarda ama ısınma sorunu benim de araştırınca dikkatimi çekti. Lenovo iyi de satıcı keşke Amazon olsa idi.

Ben pil konusunda hayal kırıklığına uğradım şahsen laptopun normal gücüyle 1.50 saate yakın bakarsınız pil tasarufuyla 2.30 saat falan.

Benim laptopm bu bundan önce de Acer Aspire'nin bir laptopu vardı o da ofis laptopuydu ondanda oldukça memnun kaldım o yüzden tekrar Acer aldım iyi ki almışım bundan sonra tekrar Acer alirim bende büyük ihtimalle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun 08.00 dakikasında tasarufta 5.5 saat video izletiyor diyordu.

Acer Nitro serisi aslında soğutma olarak iyi idi özellikle eski zamanlarda ama ısınma sorunu benim de araştırınca dikkatimi çekti. Lenovo iyi de satıcı keşke Amazon olsa idi.

Şu nasıl?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video izlemedim ben hiç pilde pilde Discord WhatsApp Instagram YouTube Music falan açık kullandım hep kulaklığımında ışıkları var tabii ki o da etkiliyebilir fakat ben ne aldıysam onları paylaşıyorum.

Peşin 6 taksit bu da.
Bunda satıcı da Amazon olsa idi alacaktım hemen ama satıcı düşündürüyor.

Şu nasıl?

Hocam bu 4050 ekran kartı ve 512 SSD. Bize 1tb lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı