Acer Notebook açılmama sorunu

• Konuyu başlatan kayaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.388

kayaa

Hectopat
Daha fazla  
Acer notebook açılmıyor, power tuşuna basıldığında 3 saniye ışığı yanıp kapanıyor, fan hareketlenmiyor, ekrana ışık gelmiyor.

Yok durup dururken olmadı iç temizlikten sonra oldu, Fanı temizledim, mikrofon usb vs diger soketleri taktım en son klavyeninin sorunlu soketini takarken oldu.

Evet ve notebook açıktı o esnada çünkü; klavyenin anakart baglantisi(soket dediğim) sorunluydu yerine takdığım halde klavye çalışmıyordu bağlanyı bir kaç defa çıkarıp taktım ekrandada ona bakmam gerekiyordu, bu sepeble bilgisayar acikti, degişme olmadı klavye çalışmadı. Bilgisayari kapattıktan sonra da birdaha açılmadı, sanırım sorun anakartta.

Evet bunlarıda denedim sonuç değişmedi, gözle kontrol ettim anakarta elektrik veren soketin pininde yanık lekesi gibi birsey var. Şarzı takdığım zaman pil şarz oluyor ancak usb portlarından tablet, telefon vs yi şarz etmeyi denediğimde şarz olmuyorlar, bi resim ekledim pek net olmasada belli oluyor

Dosya Ekleri

• P_20151030_200732_HDR.jpg
    P_20151030_200732_HDR.jpg
    141 KB · Görüntüleme: 205
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı