Söylediğine göre front end yazılım öğrenmek için kullanacakmış javascript react vs
Aynı zamanda football manager ve dota 2 oynuyor.
Sizce linkini attığım ürün işini görür mü ?
Max 11.000-11500 tl ye kadar başka önerilerinizi alabilirim.
Acer markası kalitelidir. Laptoplarını kullanan çok gördüm. Hepsi de HP'den çok daha memnunlardı. Diğer soruna gelirsek bence oyun için uygun değil o laptoptaki ekran kartı. Daha güzel bir laptopı başka arkadaşlar önerebilir. Fiyat konuları aşırı oynak malum.
Dell marka Acer'dan daha iyi ve o ekran kartına futbol oynayamaz ya da Minecraft, Valorant, ETS 2 tarzı oyunları da oynatmaz (NVIDIA GeForce MX 450) bu kart 2020 yılında çıkışını yapmış olup 2 GB video kartına da zaten sahip ve Intel® Core™ i5-1135G7 aynı yılda (Eylül 2020) çıktığı da söyleniliyor yani 3 yıl önce çıkan ekran kartı ile CPU'yu alması doğru olmaz
Dell marka Acer'dan daha iyi ve o ekran kartına futbol oynayamaz ya da Minecraft, Valorant, ETS 2 tarzı oyunları da oynatmaz (NVIDIA GeForce MX 450) bu kart 2020 yılında çıkışını yapmış olup 2 GB video kartına da zaten sahip ve Intel® Core™ i5-1135G7 aynı yılda (Eylül 2020) çıktığı da söyleniliyor yani 3 yıl önce çıkan ekran kartı ile CPU'yu alması doğru olmaz
Hocam o videolardan ben de çok izlerdim. Ama maalesef tam tutmadığı gibi yazılımlarla %35 %40 kadar fark olduğuna şahit oldum. Warzone oynarım mesela 3080 aldım. İntel i7 5820k işlemci vardı. Açar izlerdim. Sonra bizzat denediğimde bayağı fark olduğunu görüp o videolara bay bay demiştim.