Acer notebook almak mantıklı mı?

Exexcellent

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar.
Bir arkadaşım notebook linki attı ve almayı düşünüyor size sorayım dedim alınmalı mı sizce fiyatına göre iyi mi ?

Söylediğine göre front end yazılım öğrenmek için kullanacakmış javascript react vs
Aynı zamanda football manager ve dota 2 oynuyor.
Sizce linkini attığım ürün işini görür mü ?

Max 11.000-11500 tl ye kadar başka önerilerinizi alabilirim.

Acer markası kalitelidir. Laptoplarını kullanan çok gördüm. Hepsi de HP'den çok daha memnunlardı. Diğer soruna gelirsek bence oyun için uygun değil o laptoptaki ekran kartı. Daha güzel bir laptopı başka arkadaşlar önerebilir. Fiyat konuları aşırı oynak malum.

Dell marka Acer'dan daha iyi ve o ekran kartına futbol oynayamaz ya da Minecraft, Valorant, ETS 2 tarzı oyunları da oynatmaz (NVIDIA GeForce MX 450) bu kart 2020 yılında çıkışını yapmış olup 2 GB video kartına da zaten sahip ve Intel® Core™ i5-1135G7 aynı yılda (Eylül 2020) çıktığı da söyleniliyor yani 3 yıl önce çıkan ekran kartı ile CPU'yu alması doğru olmaz

Dell marka Acer'dan daha iyi ve o ekran kartına futbol oynayamaz ya da Minecraft, Valorant, ETS 2 tarzı oyunları da oynatmaz (NVIDIA GeForce MX 450) bu kart 2020 yılında çıkışını yapmış olup 2 GB video kartına da zaten sahip ve Intel® Core™ i5-1135G7 aynı yılda (Eylül 2020) çıktığı da söyleniliyor yani 3 yıl önce çıkan ekran kartı ile CPU'yu alması doğru olmaz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir inceleme videosu gördüm buradaki değerler gerçekse sizin dedikleriniz ile çelişiyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir inceleme videosu gördüm buradaki değerler gerçekse sizin dedikleriniz ile çelişiyor.

Hocam o videolardan ben de çok izlerdim. Ama maalesef tam tutmadığı gibi yazılımlarla %35 %40 kadar fark olduğuna şahit oldum. Warzone oynarım mesela 3080 aldım. İntel i7 5820k işlemci vardı. Açar izlerdim. Sonra bizzat denediğimde bayağı fark olduğunu görüp o videolara bay bay demiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı