Acer Notebook Tavsiye?

i7'li halini alırsan daha uzun ömürlü olacağı konusunda için daha rahat olur. Ancak aradaki fiyat farkına da değmez bence. SSD takılır o farka. :) Bütçe çıkmıyorsa hiç zorlama bence. Diğerinin fiyatı çok iyi.

Abi uzun ömürlü derken yani daha geçmi bozulur :) Birde oyunlarda faydası varmı işlemcinin? Ben tarayıcıda kasmasın video resim açtığımda bilgisayarda kasmasın istiyorum.

Geç bozulur demek değil. :) Yani kasmadan daha uzun süre götürür anlamında. 3-4 sene sonra ne olacağını bilemiyoruz çünkü. İşlemcinin oyunlarda gözle görülür farkını göremezsin. Bu iki işlemci arasındaki farkı göremezsin en azından. Windows 8.1 yüklediğin zaman kasma olmaz. :)

Hatta bak şunu söyleyeyim sana. Düşük modeli alıp aradaki farkı SSD'ye yatırırsan. Bilgisayar diğerinden daha hızlı olur. :)

Geç bozulur demek değil. :) Yani kasmadan daha uzun süre götürür anlamında. 3-4 sene sonra ne olacağını bilemiyoruz çünkü. İşlemcinin oyunlarda gözle görülür farkını göremezsin. Bu iki işlemci arasındaki farkı göremezsin en azından. Windows 8.1 yüklediğin zaman kasma olmaz. :)

Hatta bak şunu söyleyeyim sana. Düşük modeli alıp aradaki farkı SSD'ye yatırırsan. Bilgisayar diğerinden daha hızlı olur. :)

Abi o zaman ben bütçeyi zorlamayım. Düşük modeli alayım ekran kartları aynı nasıl olsa. Birde abi freedos gelecekya masaüstü felan açılıyormu? Sistemi nasıl kuracağım? Konu linki verirmisin? win8.1 64 bit kurmak istiyorum eğer iyiyse.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı