Acer Notebook tavsiyesi

Bütçe
18000

Darkw0lf

Hectopat

Hocam ofis bilgisayarlarında çok bilgili değilim daha çok performans odaklıları biliyorum. Sizin aradığınız gibi bir cihaz arayan tanıdıklarımın hepsi Lenovo markasını tercih ettiler. Hepsi de çok memnunlar. Zaten herhalde tüm ofis bilgisayarları arasında efsanevi bir mertebeye yükselmiştir. Bütçenize uygun varsa Lenovo bakabilirsiniz.

eğer rami gömülü olmayıp x2 slot varsa üsttekini ucuz bir fiyata yükseltebilirsiniz ama ama eğer rami gömülü ise alttakini tercih edebilirsiniz ikiside iyi cihazlar ben olsam acer aspire hariç almazdım.

Hocam ofis bilgisayarlarında çok bilgili değilim daha çok performans odaklıları biliyorum. Sizin aradığınız gibi bir cihaz arayan tanıdıklarımın hepsi Lenovo markasını tercih ettiler. Hepsi de çok memnunlar. Zaten herhalde tüm ofis bilgisayarları arasında efsanevi bir mertebeye yükselmiştir. Bütçenize uygun varsa Lenovo bakabilirsiniz.
Lenovo marka olarak şunu düşünmüştüm.

https://www.hepsiburada.com/huawei-...6-ips-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000069OD97

Huawei 18k fiyatına göre premium bir cihaz hissettiriyot ve macbook kalitesinde nerdeyse. Yazılım için bunu öneriyor ve henüz kötü yorum yapanda görmedim. Bu fiyata kaçmaz

iş laptoplarında ryzen almanızı önermem çünkü ryzen intelden daha fazla ısınıyor ve fanlar daha çok ses çıkarmaya başlıyor ve youtubede huawei laptop diye aratırsınız daha verimli bir sonuç alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı