kanunsuz34
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar arkadaşlar. Acer dizüstüm bilgisayarım biraz fan da tozlanma olmuş içini açıp temizlemek istiyorum ama garanti dışı kalır diye korkuyorum. Acaba ne yapmalıyım garantisi ocak ayında bitiyor işlemci güç tüketimi %100 olunca oyunlarda kapanıyordu aniden güç kesiyordu sanki fişten çıkarmış gibi oluyordu. Bu yüzden %30 düşürdüm diğer konulardan baktığım zaman kapanmanın ama işlemcim ısı değerleri normal ama kapanması neden yaptığını tam çözemedim.
Dizüstünün tozlu olmasından dolayı olabilirmiş bu yüzden tam güç kullanamıyorum ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Arkadaşlar bataryada ömrü bitmemesi için çıkartıp oynuyorum %100 işlemci gücünde kapanıyor ama batarya şarj edip oyuna girdiğim zaman kapanma olmuyordu.
Dizüstünün tozlu olmasından dolayı olabilirmiş bu yüzden tam güç kullanamıyorum ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Arkadaşlar bataryada ömrü bitmemesi için çıkartıp oynuyorum %100 işlemci gücünde kapanıyor ama batarya şarj edip oyuna girdiğim zaman kapanma olmuyordu.
Son düzenleyen: Moderatör: