Acer Predator 15 Uyku Modundan Çıkmıyor

EgeKagan

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı uyku moduna yanlışlıkla kapatacakken geçirdim ve kapatmak için uyku modundan çıkartmayı denedim fakat olmadı. Bilgisayarı güç tuşu ile kapatıp açıp çalışıyor fakat herhangi bir şekilde uykuya geçer ise açılmıyor. Siyah ekran geliyor açılır gibi fakat uzun süre sadece duruyor. Yeniden tuşlara basınca pembe ve mavi bir ekran geliyor tuştan elimi çekince yeniden siyahlaşıyor.
Bilgisyarımın modeli Acer Predator 15. Windows 10.

Ayrıca şöyle bir olay daha oldu :
Bilgisayarı aldığımız zaman bozuk çıktı yenisi geldi 6 ay sorunsuz çalıştı fakat 6 ay sonunda hafızasının yarısının silindiği gördük ve servise verdik yurt dışından yeni bir parça geleceğini söylediler ve parça geldiğinde anakartın değiştirilip sorunların giderildiği söylendi bilgisayarı aldık düzgün çalışıyordu fakat 1 ay sonra internete bağlanmayı kesti ve bu sefer küçük bir sorun gibi geldi ve kendimizce düzeltmeye çalıştık fakat olmayınca yine servise gitti format atılıp bilgisayar geldi, düzgündü.
Fakat bu olaydan 1.5 ay sonra bu olay başıma geldi iade istedik fakat 1 yıl içerisinde 6 parça değişmeli ki o zaman değişim, iade veya bilgisayarın parası miktarında fon vererek başka bir ürün alabileceğimizi söylediler.
İnternet üzerinden araştırdım Intel driverlerini güncelledim güncelde sıkıntı olduğu için oluyor diye intelin farklı model driverini kurdum ekran kartlarını güncelledim her şeyi kontrol ettim fakat çözümlerin hiçbiri bir işe yaramadı Microsoft'un kendi sitesindeki çözüme baktım işe yaramadı bir çok yol denedim format atmak düzeltir dedim.
Benim bilgisayarımda Acer Recovery Management ve Windows 10'un sağladığı kurtarma yöntemleri var ikisini de denedim ve şu sorunla karşılaştım: "Bilgisayarınız Sıfırlanırken bir sorun oluştu."
Bu yüzden hiçbir şekilde format atamadım format sorununu gidermek adına çözümlere baktım fakat onlarda fayda etmedi şuanda ortada kaldık bilgisayarı düzgün bir şekilde 1 sene bile kullanamadım Artık şansızlıktan mı yoksa ürün mü kötü bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00