Amerikada bir tanıdığımız alacak. Türkiyeye gelirkende yanında getirecek.O bilgisayar sana 8500TL'ye gelecek haberin olsun. Direk Amazon fiyatına bakma en son ürün ödeme ekranında vergi ve kargo ücreti ekleniyor.
Eki Görüntüle 452148
Benim alacağım model 15 inch ekrana sahip. Model gerçekten yurtdışında aşırı ucuz. 6000tl gibi bir fiyatı var. Ayrıca aşırı performanslı, yapılan testlerde Rtx2060 ile yarışabiliyor.Bu bilgisayarı almayı bende düşünüyorum. Üyelerden kullananlar varsa görüşlerini merak ediyorum.
Şu anda Türkiye'de sadece vatan bilgisayarda 17 inçlik modeli satılıyor. 1660 ti ekran kartlı 17 inç modeli 9236 lira. Amerikan fiyatlarından daha ucuza geliyor. Türkçe klavyeli Windows 10 lisanslı ve türkçe klavyeli olarak benzer laptoplardan daha ucuz. Aliminyum gövesi ve etkili soğutması ile birçok benzer laptoptan daha iyi olduğu yorumları var her yerde.
Acer Predator PH317-53-771Z core i7 9750H notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Predator PH317-53-771Z uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Acer Predator PH317-53-771Z core i7 9750H notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Predator PH317-53-771Z uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Türkçe tek incelemesi de Oyungezer tarafından yapılmış. Bu inclemede ve yabancı incelemelerde çok fazla olumlu yorumlar almış.
Klaveysinin ingilizce olması sorun değil. Zaten inglizce kullanıyorum. Ama garantisinin olmaması beni bir hayli korkutuyor. 17inch olanının linkini alabilirmiyim rica etsem ?Amerikan fiyatlarından pahalı gelir derken Türkiye'ye Amazon.com dan alıp getirtmeyi kastetmiştim. Tabi ki oradan biri alıp gelirse daha ucuz olur. Ancak garantisi olmaz ve klavyesi Türkçe olmaz. 17 inç fiyatı Amazon.com dan daha ucuza geliyor hem. 512 GB ssd var. Alıp kullanan varsa hala yorumları merak ediyorum.
Klaveysinin ingilizce olması sorun değil. Zaten inglizce kullanıyorum. Ama garantisinin olmaması beni bir hayli korkutuyor. 17inch olanının linkini alabilirmiyim rica etsem ?
İlk mesajımda eklemiştim linki tekrar ekliyorum. geçen haftalarda 9490tl idi. Daha sonra 10800tl y çektiler fiyatı şimdide %18 Kdv indirimi ile 9236tl ye satılıyor. Başka satan yer yok.
Vatan da satılan Acer predator (2019) 1660 ti ekran kartlı model bilgisayar için Acer desteğe mail attım ve gelen cevaba göre bu bilgisayar 60 hz ekrana sahipmiş. Ne yazık ki tüm dünyada 144 hz ekrana sahip model satılırken Türkiye'ye 60 hzlik model gelmiş. Daha iyi modeller varken bu laptop iş yapmaz. Başka laptoplara yönelmek veya yurt dışından alıp getirtmek daha iyi.Acer Predator PH317-53-771Z core i7 9750H notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Predator PH317-53-771Z uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Acer Predator PH317-53-771Z core i7 9750H notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Predator PH317-53-771Z uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Ankara Söğütözü mağazasındakiler 60hz panele sahip.Mağazada inceleme fırsatı buldum, makinenin üstünde 144hz olduğu yazıyor.