Acer Predator Helios 300 nasıldır?

wtchking

Hectopat
Yer
Kocaeli
Aşağıdaki laptopu almayı düşünüyorum ama ekran 15.6 olduğu için biraz tereddütdeyim sizin fikriniz nedir. Veya bir dengi varsa öneri yapar mısınız. Lütfen monster önermeyin.

Muhtemelen tek kanal RAM yorumlarda yazdığına göre.

Bütün laptop üreticilerini karşıma alıp fırçalayasım geliyor gerçekten. İnsanlara zorla laptopun kasasını açtırıyorlar ya.

Düzenleme: Bazıları 2x8 demiş bazıları 1x16 Acer Predator serisinde single kullanıyor diye biliyorum. Var mı bilen birisi ?

Aşağıdaki laptopu almayı düşünüyorum ama ekran 15.6 olduğu için biraz tereddütdeyim sizin fikriniz nedir. Veya bir dengi varsa öneri yapar mısınız. Lütfen monster önermeyin.

17 ekranı o fiyata düşüyor diğer amazon sitelerinde hocam onlara bakın, hatta 12 bine görmüştüm ben 17 ekranı.

Alınabilir bir model, onun dışında Mux Switch yok cihazda haberin olsun. Tek kanal muhabbetine gelirsek bu olay sadece Türkiye ve Hindistan pazarında var yani arkadaşın Amazon üzerinden alacağı cihaz çift kanal olarak gelecektir. GPU olarak 100W bir RTX 3060 kullanılıyor. Şahsen dediğim gibi gayet alınabilir onun dışında Legion 5 bakın derim. 15.6 mevzusuna gelirsek amacın sadece oyun oynamak ise kesinlikle 17 almalısın...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı