Hocam ayrıca o fark test ettiğim kadarıyla %15 değildi, Legion 5 ile benim cihazı karşılaştırmıştım 5-6 FPS falan oluyordu fark emme cidden o kadar oluyor mu ya?
Hocam ayrıca o fark test ettiğim kadarıyla %15 değildi, Legion 5 ile benim cihazı karşılaştırmıştım 5-6 FPS falan oluyordu fark emme cidden o kadar oluyor mu ya?
Aynı cihaza sahibiz sorun tamamıyla tek kanal RAM yüzünden kaynaklanıyor. Çift kanal yaparsan GTA V'de 30 FPS, Warzone ve PUBG oyunlarında da 30-40 FPS gibi değerler kazanırsın. CS:GO, LoL, Valorant ve Minecraft oyunlarında da ciddi şekilde artış olur fakat cihazda MUX olmadığı için çok yüksek değerler alamazsın.
Evet halan daha aynı değerleri alıyorum çünkü sipariş verdiğim RAM bir türlü elime ulaşmıyor. Ama için rahat olsun senlik veya cihazın arızalı olma gibi bir durumu yok yani.
Evet halan daha aynı değerleri alıyorum çünkü sipariş verdiğim RAM bir türlü elime ulaşmıyor. Ama için rahat olsun senlik veya cihazın arızalı olma gibi bir durumu yok yani.
Ayrıca cihazından memnun musun? Sanırım da yeni almışsın hayırlı olsun tekra
Ayrıca cihazından memnun musun? Sanırım da yeni almışsın hayırlı olsun tekrardan.
Ayrıca cihazından memnun musun? Sanırım da yeni almışsın hayırlı olsun tekrardan.
Bir de rica etsem RAM'iniz geldikten sonraki performansınızı paylaşma imkanınız olur mu? Ayrıca sipariş ettiğiniz RAM'in linkini de atarsanız çok müteşekkir olurum.