Acer Predator Helios Neo 16 alınır mı?

Bütçe
52000

bilinmiyor9

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

İlk olarak likte bulunan fotoğrafta ki cihaz düz Predator'e ait sizin sipariş verdiğiniz cihaz Predator Helios Neo 16 satıcı yanlış koymuş görseli gelecek cihaz aşağıda ki resimde ki gibi olacak buna şaşırmayın. ( Çoğu kişi yanlış cihaz geldiğini sanıyor görsele bakarak)

İkinci olarak aldığın cihaz piyasada ki en iyi cihazlardan biridir. Acer Nitro 16 ve Helios Neo 16 yeni kasalarla gerçekten üst düzey seviyelere geldi. İki seri de sorunsuz çalışıyor, panelleri ve kasaları kaliteli ve soğutmaları çok güzel bir seviyede. İade etmene gerek yok alabileceğin en iyi cihazı almışsın zaten.

Laptop elime ulaştı kurulumunu w11pro kurdum PREDETOR SENSE çalışmadı müşteri hizmetleri Pro desteklemiyor Home kurun dedi Yine çalışmıyor kafayı yiyecem ne yapabilirim?

Laptop elime ulaştı kurulumunu W11Pro kurdum PREDETOR SENSE çalışmadı müşteri hizmetleri Pro desteklemiyor Home kurun dedi Yine çalışmıyor kafayı yiyeceğim ne yapabilirim?

Acer.com dan indirip dendin mi? Denediysen ne hatası veriyor program?

Hocam bende alacağım aynı cihazı tavsiye eder misin?

Hocam bende alacağım aynı cihazı tavsiye eder misin?
Kesinlikle tavsiye ederim hocam. Laptop driverları w11 pro da stabil değil Home kurun ve predetor sense uygulamasını güncellemeyi unutmayın ki benimle aynı hatayı almayın laptopu ilk aldığım gün 5. Temiz kurulumda olayı çözebildim. Bunu denemek aklıma gelmemişti.

Teşekkürler hocam, bazı kullanıcılar ekran sorunu yaşıyorum falan demiş bu yüzden sordum sorunsuz ise bende sipariş vermeyi düşünüyorum Monster Tulpar T7 V26 ile Predator arasında kaldım.

Teşekkürler hocam, bazı kullanıcılar ekran sorunu yaşıyorum falan demiş bu yüzden sordum sorunsuz ise bende sipariş vermeyi düşünüyorum Monster Tulpar T7 V26 ile Predator arasında kaldım.
Hocam ben MacBook Air m1 den geçtim ve predetorun ekranı daha iyi geliyor nedense. 50k bandında monster almak bana mantıksız geliyor predetor varken çünkü mesela turbo modda toplam 330 Wattlık güç kaynağının hepsini kullanabiliyor gpu 140w cpu 125w mesela ben hep performans modundayım fazlasıyla yetiyor turboya gerek bile yok daha turboyu sadece denemek için açtım fanları 6200 rpm olduğu için turbo da ses çok çıkıyor.

Hocam alacağım ama Acer servisinin berbat olması eksi bir yön gibi ekranda ölü piksel yada ışık süzmesi denk gelirse uğraştırır diye tahmin ediyorum, iade için falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…