Acer Predator Helios Neo 16 alınır mı?

Bütçe
52000
Hocam Acer servisinin politikaları nedir bilemiyorum geri gönderme ihtimali yüksek çünkü iade veya ekran değişimi yapılacagını sanmıyorum
Hocam acer servisinden çok memnun kaldım hatta laptop freedos olduğu için orjinal win11home lisansı bile atmışlar içine. Ben lisanssız W11pro ile gönderdim lisanslı orjinal w11home single language ile geri geldi. Kağıda da yazmışlar lisanssız olduğu tespit edilip lisans ve driver yüklemesi yapılmıştır diye.

O fiyatlara düştüyse alınır hocam en son 57k idi fiyatı. Yazılım için ideal çünkü hep ekranda olduğumuz için 2k ekran vs. güzel, can sıkılınca iki oyun girmelikde oluyor.

Diğer laptoplar için de mesela Asus Rog Strix g16 eğer benim için ekran kartı ve ekran önemli değil kalite önemli diyorsanız alınabilir ama 4060 ekran kartı.
aldigin cihaz 32gb ram miydi usta ve neo 16 soyledigin dereceler fazla degil mi

Hocam acer servisinden çok memnun kaldım hatta laptop freedos olduğu için orjinal win11home lisansı bile atmışlar içine. Ben lisanssız W11pro ile gönderdim lisanslı orjinal w11home single language ile geri geldi. Kağıda da yazmışlar lisanssız olduğu tespit edilip lisans ve driver yüklemesi yapılmıştır diye.
ayrıca hangi model aldin ben

PHN16-71-76S8 bu modeli düşünüyorum​

aldigin cihaz 32gb ram miydi usta ve neo 16 soyledigin dereceler fazla degil mi

ayrıca hangi model aldin ben

alma sakın hocam kasası yamuldu ve 6 aylık bir kullanımdan sonra klavye kısmında da çökme oldu acayip kalitesiz bir laptop ekranda klavye izi kaldı bilgisayarın ekranını kapattığım için kalmış diyorlar böyle sebep mi olur, macbook pro ya geçtim harbi laptop varmış dedim hocam, Acer Predetor hayatımda kullandığım en kötü laptoptu bir kalite daha altını görmedim.

Aldığın cihaz 32 GB RAM miydi usta ve Neo 16 soyledigin dereceler fazla degil mi?

Ayrıca hangi model aldin ben

Buradan cihazın incelemesine bakabilirsin.

Alma sakın hocam kasası yamuldu ve 6 aylık bir kullanımdan sonra klavye kısmında da çökme oldu acayip kalitesiz bir laptop ekranda klavye izi kaldı bilgisayarın ekranını kapattığım için kalmış diyorlar böyle sebep mi olur, MacBook Pro'ya geçtim harbi laptop varmış dedim hocam, Acer Predetor hayatımda kullandığım en kötü laptoptu bir kalite daha altını görmedim.

Kasa nasıl yamuldu ve klavye nasıl çöktü biraz bahseder misin? Cihaz sıcakken ekranı direk klavye üzerine kapatırsan iz çıkması normal. Bu durum Predator sadece için değil tüm marka/modeller için geçerli. Araya cihazın içinden çıkan klavye örtüsünü koyman gerekli eğer koymaz isen MacBook'da da bir süre sonra bu sorunu yaşayacaksındır.

Ekran kartı çok ısınıyor cihaz TV de incelenmesi var bakın.

Sorunsuz bir cihazda sırf linkleyemediği için sorun varmış gibi gösteren Victus fanı cihaz TV'nin inceleme linkini bir atar mısın kaç derece oluyormuş merak ettim?

Fazla ısınıyor dediği cihazın 2k da aldığı değerler bunlar. (DLSS kapalı)

Dosya Ekleri

• aaaaa.jpg
    aaaaa.jpg
    690,5 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Cihaz TV canlı yayın da incelemeye göre yorumluyor bir ara burada Dell alın diyen grup vardı adam inceledi neyse Victus 62 sRGB olduğunu dedi iyi ekran olmadığını izlerseniz anlarsınız. Laptop onerilene bakarsınız görürsünüz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı