Acer Predator Helios Neo 16 şarj aleti ile toplam ağırlığı ne kadar?

wOBUNAGA

Kilopat
Katılım
13 Ocak 2018
Mesajlar
176
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba laptop alırken aynı zamanda belli bir oranda hafif cihaz istiyorum. Bu modelin ağırlığı 2,6 kg olarak sitesinde gösteriyor fakat ben şarj aleti ile olan ağırlığını bulamadım. Bu konuda bilgilendirebilir misiniz?
 
330W olanı veriliyor.



İşlemci ve ekran kartının güç tüketimi bayağı sınırlı oluyor. Yanında verdikleri adaptör bu sebeple bir tık daha hafif. Yeni laptoplarda 180W ve 240W adaptörler bayağı hafif durumda.
Performans kaybı yaratır mı bu durum ? Asus ROG serisi Victus gibi kısıtlanıyor mu yani ?
 
Performans kaybı yaratır mı bu durum? ASUS ROG serisi Victus gibi kısıtlanıyor mu yani?

Kullandığım Predator laptopta işlemci 140W'a kadar kullanabiliyor. ROG STRIX serilerinde de bildiğim kadarıyla kısıtlama var fakat ne kadar kısıtlıyor onu bilmiyorum. İnceleme ve test videolarında net bir bilgi göremedim.
 
55-60k bütçem var

Type-C'de PD destekli bir laptop alirsan disarida islerini yaparken 330W adaptoru tasimak zorunda kalmazsin. 100W bir adaptor alirsin onunla sarj edersin tabi bu sekilde sarj ederken oyun vs. oynayamazsin. Bu urunde o destek var. Acer forumlarinda 140W destekledigi yazilmis ama emin olamadim.


Su tarz bir adaptor alabilirsin mesela.


Cihazi asiri yoracak islemler yaparken sarjdan yemez veya sarjdan yiyecek kadar yogun is yapiyor olsan bile pilin cok hizli bitmesini engeller.
 

Geri
Yukarı