Acer Predator Helios Neo 16 vs Acer Nitro 16

YigitBey54

Hectopat
Daha fazla  
Hocam merhaba yakın zamanda dizüstü bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Özellikleri birbirine çok yakın olan şu 2 bilgisayar arasında kaldım. İşlemci dışında çok bir farkları yok galiba. Fiyat olarak aynılar. Aradaki farkları da göz önünde bulundurarak sizce hangisini tercih etmeliyim?

Acer Predator Helios Neo 16:

Acer Nitro 16:

Hocam merhaba yakın zamanda dizüstü bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Özellikleri birbirine çok yakın olan şu 2 bilgisayar arasında kaldım. İşlemci dışında çok bir farkları yok galiba. Fiyat olarak aynılar. Aradaki farkları da göz önünde bulundurarak sizce hangisini tercih etmeliyim?

Acer Predator Helios Neo 16:

Acer Nitro 16:

Predator serisi candır. Isınma sorunu olmaz ve işlemci HX serisi. 157W'a kadar işlemci kullanımı sağlar. Metal kasasıyla aşırı dayanıklıdır. Neo modelleri normal Predator serilerine göre alt segment olsa da Nitro serisine göre kat kat daha iyidir. Predator Neo öneririm.

Predetor satan site güvenilir mi? Başka sitelerde 50 k altına yok.

Doğru söylüyorsunuz hocam çok dikkat etmemiştim galiba güvenli değil.

Hocam biraz daha bütçe artarsanız bunu alabilirsiniz.

Hocam RTX 4070'in 2K ekranda performans olarak çok yeterli olmadığına dair birkaç yorum okudum. Düşünceniz nedir?

Bütçeniz bu ise yükselmeyecek ise attığınız Nitro'yu alın derim. Ben de uzun araştırdım ve yakında aynısını alacağım. Çok arastırmadıysanız laptopu surdan bakabilirisiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Üstteki attığım inceleme bazı oyun testleri kutu açılımı ve bazı performans testleri yayını. Alttakinde hızlıca görebilirsiniz oyun performansı shortlarını.

Doğru söylüyorsunuz hocam çok dikkat etmemiştim galiba güvenli değil.

Hocam RTX 4070'in 2K ekranda performans olarak çok yeterli olmadığına dair birkaç yorum okudum. Düşünceniz nedir?
Doğru hocam bende o yorumu yapıyorum 8GB VRAM QHD için yetersiz. Oyun mu oynayacaksınız sadece? Tam bütçe nedir bütçe artmıyorsa Helios modeli alınır. 16 inç ekranda çok fazla fark yok lakin bazıları dizi film izlerken QHD ekranı sevebiliyor.

Doğru hocam bende o yorumu yapıyorum 8 GB VRAM QHD için yetersiz. Oyun mu oynayacaksınız sadece? Tam bütçe nedir bütçe artmıyorsa Helios modeli alınır. 16 inç ekranda çok fazla fark yok lakin bazıları dizi film izlerken QHD ekranı sevebiliyor.

Hocam bende aynen sizin gibi düşünüyorum. Ağırlıklı olarak oyun oynayacağım. Bütçe 46-47klara kadar çıkabilirim başka önerileriniz varsa yazarsanız memnun olurum teşekkürler.

Bütçeniz bu ise yükselmeyecek ise attığınız Nitro'yu alın derim. Ben de uzun araştırdım ve yakında aynısını alacağım. Çok arastırmadıysanız laptopu surdan bakabilirisiniz.

Üstteki attığım inceleme bazı oyun testleri kutu açılımı ve bazı performans testleri yayını. Alttakinde hızlıca görebilirsiniz oyun performansı shortlarını.

Teşekkürler hocam inceleyeceğim.

Hocam bende aynen sizin gibi düşünüyorum. Ağırlıklı olarak oyun oynayacağım. Bütçe 46-47klara kadar çıkabilirim başka önerileriniz varsa yazarsanız memnun olurum teşekkürler.

Teşekkürler hocam inceleyeceğim.
Şu modele bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı