Acer Predator Helios Neo vs MSI Vector 16 HX

Bu laptoplardan hangisi daha iyi sizce?
Hangi alanda kullanacağınıza göre değişir. Bir tarafta i9 ve QHD+ ekran, diğer tarafta ise artı olarak 4080 var. İhtiyaçlarınıza, kullanım senaryolarınıza göre tercih yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi alanda kullanacağınıza göre değişir. Bir tarafda i9 ve QHD+ ekran, diğer tarafta ise artı olarak 4080 var. İhtiyaçlarınıza, kullanım senaryolarınıza göre tercih yapın.
Oyun ve uzun süreli kullanım. Zaten universite 4 sene 4 sene beni idare edebilecek bir şey her türlü yeterli olur ki bu cihazlar 4 seneden uzun sürede gidebilecek cihazlar. Oyun bağımlısı değilim ama hikayeli ve yüksek grafikli oyunları çok seviyorum. Oyun oynarken panel kalitesi aşırı önemli değil ama hikayeli oyunlarda ekran aşırı da kötü olmamalı. Sizce bu durumda hangisi daha mantıklıdır?

Oyun ve uzun süreli kullanım. Zaten universite 4 sene 4 sene beni idare edebilecek bir şey her türlü yeterli olur ki bu cihazlar 4 seneden uzun sürede gidebilecek cihazlar. Oyun bağımlısı değilim ama hikayeli ve yüksek grafikli oyunları çok seviyorum. Oyun oynarken panel kalitesi aşırı önemli değil ama hikayeli oyunlarda ekran aşırı da kötü olmamalı. Sizce bu durumda hangisi daha mantıklıdır?
Hocam o zaman şimdiden MSİ size hayırlı olsun, güle güle kullanın. RTX 4080'in farkını hissedeceksiniz. Kullanım senaryonuzu inceledigimde bu laptop sizi 4 yıl idare eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı