Onsahurin
Megapat
Daha fazla
En temel sebebi kesinlikle fiyatı. İşlemcisi orta seviye (fiyatına göre düşük) paneli çok iyi değil. 17'3 olduğu için daha tolere edilebilir. Biraz Intel grafik kontrol merkezinde doygunluk vs iş yapar. Kasa ve soğutması orta seviye. Yükseltme kısmı karışık. Malzemeden çaldıkları için bazı 11-12. nesil işlemci modellerde SSD yuvası saçma ve uygun aparat olmayınca yükseltme yapılmaz. MSI kargo ile gönderiyor(Rusya'da böyle) MSI sitesinde modele yükseltme öncesi MSI iletişime geçin diye yazmışlar. Yüksek ihtimal aynı şekilde devam ediyor. Rus site kullanıcı yorumları fikir verir. Siteden gördüğüm kadarıyla aynı SSD muhabbeti devam ediyor. MSI kendisi daha sonra gerekli aksesuar gönderiyormuş.
12. nesil incelemesi. Sizde durum + şekilde benzer olur.
Karar sizin hocam. Rusya'da Katana'nın her modeli tercih ediliyor.
1. sebebi göreceli olarak daha uyguna maksimum kalite.
2. yükseltme seçenekleri çok kolay. Örneğin FHD panele 2K takıp 17'3 uzun yıllar kullanıyor.
İlave.
Şu ürünü gördüm sanırım yeni geldi. Bu fiyata fazla beklemez. İşlemcisi ve panel boyutu hariç Katana'yı katlar.
Merhaba yine ben
Bütçeyi biraz daha zorlayıp almayı düşünüyorum. 79.000 TL - 80.000 TL bandında Alienware alacaktım ama indirime girmedi ve 4070 ekran kartına sahip. Vector kullananlar memnun genel olarak. Sizin bir görüşünüş var mı? Özellikle 4080 olması aklımı çeldi ve indirime girmişken amak istiyorum.
Tam olarak özellikleri şu şekilde ;
Aslında almak istediğim ürün buydu ama indirime girmedi Hepsiburada'da ( fiyatı 84.000 TL );
Hepsiburada üzerinden almak istememin sebebi taksit sayısı ve parçalı ödeme sistemi olması. Bir kısmını peşin kalan kısmını da taksitle alabiliyorum.
Son düzenleme: