A alirasitkivrak Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2017 #1 Merhabalar. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Aynı cihazla ben servise gönderdim bir sorun yok deyip gönderdiler ama servisten geldikten sonra 2 defa yaşadım ve bilgisayar bana çok lazım yardımcı olursanız sevinirim. DMP linki; dmp.rar Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2017
Merhabalar. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Aynı cihazla ben servise gönderdim bir sorun yok deyip gönderdiler ama servisten geldikten sonra 2 defa yaşadım ve bilgisayar bana çok lazım yardımcı olursanız sevinirim. DMP linki; dmp.rar
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 3 Mart 2017 #2 Eset'i kaldır, Intel(R) Extreme Tuning Utility kaldır, Wireless sürücünü(Kıller sürücü) güncelle, Realtek sürücülerini güncelle, Serial IO I2C sürücünü güncelle, Acer yazılımlarını kaldır gereksiz olanları. DDU rehberine göre yeşilleri uygulayın. Sitelerinden dahili ve harici GPU sürücünü indir güncelle sırasına göre. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2017 Artı 0 Eksi
Eset'i kaldır, Intel(R) Extreme Tuning Utility kaldır, Wireless sürücünü(Kıller sürücü) güncelle, Realtek sürücülerini güncelle, Serial IO I2C sürücünü güncelle, Acer yazılımlarını kaldır gereksiz olanları. DDU rehberine göre yeşilleri uygulayın. Sitelerinden dahili ve harici GPU sürücünü indir güncelle sırasına göre.