Acer Predator NH-Q3NEY-003 vs MSI GE73 Raider RGB 8RF-285XTR

Luexen

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz bekleyip linkteki ürünlerden birini almayı düşünüyordum ancak biraz daha bekleyip yeni nesli beklemek mantıklı olur mu? Bekleme al derseniz model tavsiye eder misiniz? 17.3" ve GTX 1070'li olursa daha iyi olur. Bütçe 10K TL.
  1. Acer Predator NH-Q3NEY-003 i7-8750H 16 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1070 17.3
  2. MSI GE73 Raider RGB 8RF-285XTR i7-8750H 16 GB 1 TB + 128 GB SSD GTX 1070 17.3
Hocam ben de iki modeli yakından takip ediyorum , max bütçem 10K , 11.11 indirimleri ile bir ihtimal düşebilir. Fiyat grafiğinde sürekli olarak düşüş görünüyor. Eğer düşmez ise aklımda dell-gaming-g317-fb75d256f162c modeli var.

Bütçemi 11 12kya çıkardım arkadaşlar
MSI'ın eksileri: ekran IPS değil, SSD daha yavaş, ram daha yavaş
Artıları: RGB kalitesi, metal kasa, daha hafif
https://noteb.com/?model/comp.php?c...069876168997687480_1722&ex=USD&ref=starchaser
Fiyat olarak şuanda iki laptop da 12k seviyesinde arkadaşlar

Öncelikle ekranın IPS değil TN olması bir eksi değil benim gözümde + dır. Bizim sistem hedefimiz yüksek fps ve bunu görmemiz için yüksek hz panele ihtiyacımız var. IPS paneller 60hz sabit olduğu için 60fps üstü aldığın fps sana akıcılık sağlamıyor. Şuanda MSI Ge73 8RF kullanmaktayım. Sorun varsa alabilirim..

@TackleBarry , Hocam Selamlar,

Geçtiğimiz aylarda ürünü satın aldım , problemsiz ve cihaza adeta bebek gibi kullanıyordum. Geçtiğimiz cuma günü sağ menteşe cihazı kapatırken kırıldı. Sizler de benzer problem yaşadınız mı ?

@TackleBarry , Hocam Selamlar,

Geçtiğimiz aylarda ürünü satın aldım , problemsiz ve cihaza adeta bebek gibi kullanıyordum. Geçtiğimiz cuma günü sağ menteşe cihazı kapatırken kırıldı. Sizler de benzer problem yaşadınız mı ?

Geçen hafta benimde sol menteşe den kapağı kapatırken kırıldı kader ortağıyız sanırım oldukça şaşırdım. Bende sizin gibi çok özenli kullanırım servise verdim 1 günde halletiler bu modelde menteşe kırılması çok oluyormuş RGB panelden ağır olduğundan dolayı..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı