Hmmm o MUX olduğunu biliyordum da acaba benim cihaz kaç W'lık RTX 2060 kullanıyor ben baktım ama tam emin olamadım. Acer Predator Helios 300. kesin en az W'lık kullanıyordur.
Hocam ben bizzat kullanıcısı olarak iyi diyebilirim, İntel 10. nesil zaten ne kadar serin çalışabilirse... Genelde ağır oyunlarda 88 derece felan oluyor.
Hocam ben bizzat kullanıcısı olarak iyi diyebilirim, Intel 10. nesil zaten ne kadar serin çalışabilirse... Genelde ağır oyunlarda 88 derece falan oluyor.
Evet hocam öyleydi sizinle konuşmuştuk hatta iyi olduğunu 13 bin verdiğinizi söylemiştiniz ben indirimdeyken almıştım fakat ekranda sorun çıktığı için iade ettim alpha 15'e geçtim.
Hocam yanlışı diretip durmayın SS attım ona bakın. Acer türkiye modelinin öyle olduğunu söyledi ülkeye göre değişiklik gösteriyor mesela attığınız dual channel geliyor yurt dışında türkiyede single channel.
Tekrar söylüyorum hocam attığım SS'e bakın ve bölgeye göre değiştiğini görün yurt dışıyla karşılaştırmayın ki kendim kullanıp iade ettim yani kullanmasam diyeceğim haklısınız.