Acer Predator triton 300 nasıldır?

Hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
baktım da 5-6 FPS oynuyor herhalde ayrıca boost ile 90W olayı doğruymuş.

Evet hocam öyleydi sizinle konuşmuştuk hatta iyi olduğunu 13 bin verdiğinizi söylemiştiniz ben indirimdeyken almıştım fakat ekranda sorun çıktığı için iade ettim alpha 15'e geçtim.

Hocam yanlışı diretip durmayın SS attım ona bakın. Acer türkiye modelinin öyle olduğunu söyledi ülkeye göre değişiklik gösteriyor mesela attığınız dual channel geliyor yurt dışında türkiyede single channel.
Ekranda ne arızası çıktı?

Hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
baktım da 5-6 FPS oynuyor herhalde ayrıca Boost ile 90W olayı doğruymuş.

Olabilir hocam %10-12 oynadığını biliyorum 80W ile 115W arasında.

Hocam yanlışı diretip durmayın SS attım ona bakın. Acer Türkiye modelinin öyle olduğunu söyledi ülkeye göre değişiklik gösteriyor mesela attığınız Dual Channel geliyor yurt dışında Türkiye'de Single Channel.

RAM sonradan değiştirilebilir bir parça. Anakart ve ekran kartı öyle değil ama, gördünüz hatta MAX-Q olmadığını.

Olabilir hocam %10-12 oynadığını biliyorum 80W ile 115W arasında.

RAM sonradan değiştirilebilir bir parça. Anakart ve ekran kartı öyle değil ama, gördünüz hatta MAX-Q olmadığını.
Ben teknik servise göre konuştum. Kendim uydurup demedim max-q diye :)
Ekranda ne arızası çıktı?
Rahatsız edici bir ışık sızması vardı hocam'da sizin aldığınız 2070 model bizimki 2060'dı ve hepsinde öyle olmuyor zaten @KRALCAN hocamda yok mesela.

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın, fiyatı iyi bence. İmzamdaki laptopu 13K ya aldım yazın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı