B blackonder Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #41 KRALCAN dedi: Bende de şuan sıkışmış piksel sorunu çıktı yani genelde bu tür sorunlar çıkıyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız çıkarsa eğer, satıcı hepsiburada i servisle mi görüşmem gerekir hepsiburada iade alır mı acaba? Ryukly dedi: Ben teknik servise göre konuştum. Kendim uydurup demedim max-q diye Rahatsız edici bir ışık sızması vardı hocam'da sizin aldığınız 2070 model bizimki 2060'dı ve hepsinde öyle olmuyor zaten @KRALCAN hocamda yok mesela. Genişletmek için tıkla... Siz nasıl iade ettiniz hocam? Hepsiburada idi mi?
KRALCAN dedi: Bende de şuan sıkışmış piksel sorunu çıktı yani genelde bu tür sorunlar çıkıyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız çıkarsa eğer, satıcı hepsiburada i servisle mi görüşmem gerekir hepsiburada iade alır mı acaba? Ryukly dedi: Ben teknik servise göre konuştum. Kendim uydurup demedim max-q diye Rahatsız edici bir ışık sızması vardı hocam'da sizin aldığınız 2070 model bizimki 2060'dı ve hepsinde öyle olmuyor zaten @KRALCAN hocamda yok mesela. Genişletmek için tıkla... Siz nasıl iade ettiniz hocam? Hepsiburada idi mi?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.454 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #42 blackonder dedi: Hocam nereden aldınız çıkarsa eğer, satıcı hepsiburada i servisle mi görüşmem gerekir hepsiburada iade alır mı acaba? Siz nasıl iade ettiniz hocam? Hepsiburada idi mi? Genişletmek için tıkla... Satıcı Hepsiburada, sonradan en ufak bir upgrade yapmak bile istesen servise kargolamak zorundasın haberino lsun.
blackonder dedi: Hocam nereden aldınız çıkarsa eğer, satıcı hepsiburada i servisle mi görüşmem gerekir hepsiburada iade alır mı acaba? Siz nasıl iade ettiniz hocam? Hepsiburada idi mi? Genişletmek için tıkla... Satıcı Hepsiburada, sonradan en ufak bir upgrade yapmak bile istesen servise kargolamak zorundasın haberino lsun.
B blackonder Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #43 KRALCAN dedi: Satıcı Hepsiburada, sonradan en ufak bir upgrade yapmak bile istesen servise kargolamak zorundasın haberino lsun. Genişletmek için tıkla... İade işlemi için de mi servise göndermeliyim geldiği gibi ekranda sorun çıkarsa?
KRALCAN dedi: Satıcı Hepsiburada, sonradan en ufak bir upgrade yapmak bile istesen servise kargolamak zorundasın haberino lsun. Genişletmek için tıkla... İade işlemi için de mi servise göndermeliyim geldiği gibi ekranda sorun çıkarsa?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.454 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #44 blackonder dedi: İade işlemi için de mi servise göndermeliyim geldiği gibi ekranda sorun çıkarsa? Genişletmek için tıkla... Ya hocam sorun çıkmaz merak etme o da benim cenabetliğime geldi yani.
blackonder dedi: İade işlemi için de mi servise göndermeliyim geldiği gibi ekranda sorun çıkarsa? Genişletmek için tıkla... Ya hocam sorun çıkmaz merak etme o da benim cenabetliğime geldi yani.
B blackonder Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #45 Radeon RX 5500M dedi: Olabilir hocam %10-12 oynadığını biliyorum 80W ile 115W arasında. RAM sonradan değiştirilebilir bir parça. Anakart ve ekran kartı öyle değil ama, gördünüz hatta MAX-Q olmadığını. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, cihaz geldi. Ekran kartında bitsin ayarlarında böyle yazıyor kaç watt acaba max q mu? Bir de Ram tek slot mu nasıl onu öğrenebilirim? Dosya Ekleri 20210323_162439.jpg 209,8 KB · Görüntüleme: 52
Radeon RX 5500M dedi: Olabilir hocam %10-12 oynadığını biliyorum 80W ile 115W arasında. RAM sonradan değiştirilebilir bir parça. Anakart ve ekran kartı öyle değil ama, gördünüz hatta MAX-Q olmadığını. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, cihaz geldi. Ekran kartında bitsin ayarlarında böyle yazıyor kaç watt acaba max q mu? Bir de Ram tek slot mu nasıl onu öğrenebilirim?
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #46 blackonder dedi: Merhaba hocam, cihaz geldi. Ekran kartında bitsin ayarlarında böyle yazıyor kaç Watt acaba Max Q mu? Bir de RAM tek slot mu nasıl onu öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... MAX-Q CPU-Z'den bakabilirsiniz hocam RAM'e.
blackonder dedi: Merhaba hocam, cihaz geldi. Ekran kartında bitsin ayarlarında böyle yazıyor kaç Watt acaba Max Q mu? Bir de RAM tek slot mu nasıl onu öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... MAX-Q CPU-Z'den bakabilirsiniz hocam RAM'e.
B blackonder Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #47 Radeon RX 5500M dedi: MAX-Q CPU-Z'den bakabilirsiniz hocam RAM'e. Genişletmek için tıkla... Voltaj değeri ne hocam iyi mi?
Radeon RX 5500M dedi: MAX-Q CPU-Z'den bakabilirsiniz hocam RAM'e. Genişletmek için tıkla... Voltaj değeri ne hocam iyi mi?
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #48 blackonder dedi: Voltaj değeri ne hocam iyi mi? Genişletmek için tıkla... 90W.
B blackonder Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #49 Ram single imiş. 3200mhz
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #50 blackonder dedi: RAM Single imiş. 3200MHz Genişletmek için tıkla... Onu yükseltmeniz lazım:/