Acer Predator vs Aorus 15

Bütçe
50000

Dosya Ekleri

• IMG_0264.jpeg
    IMG_0264.jpeg
    281,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Hmm, bu arkadaşın yorumuna göre her model sıkıntılı diyemeyiz ışık sızması gibi bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum şans işi gibi ama dediği gibi öyle bir sıkıntı varsa da dediği programlarla düzeltilebilir

Bu probleme ben de hakim değilim

Şu ana(2.5hafta) kadar bu laptop da Unity de oyun geliştirme belnder-3DS Max, MAYA Adobe'nin bütün programlarını artı olarak CSP de büyük dosyalarla çizim yaptım I3-10thRTX2060 olan kasama kıyasla Unity'de Build ederken 7kata kadar daha hızlı olduğunu gördüm, export ederken süre 10 katına çıkıyor render işlemlerindede aynı, bu bilgisayarı alacak normal bir kullanıcıyı üzeceğini hiç sanmıyorum

Şu ana(2.5hafta) kadar bu laptop da Unity de oyun geliştirme belnder-3DS Max, MAYA Adobe'nin bütün programlarını artı olarak CSP de büyük dosyalarla çizim yaptım I3-10thRTX2060 olan kasama kıyasla Unity'de Build ederken 7kata kadar daha hızlı olduğunu gördüm, export ederken süre 10 katına çıkıyor render işlemlerindede aynı, bu bilgisayarı alacak normal bir kullanıcıyı üzeceğini hiç sanmıyorum
Starfield vb oyunlardaki performanslara baktım işlemcisi 90 derecelere çıkıyor

Aorus 55 65 arası olurken

1. Acer
2. Aorus

Düz helios çok iyi evet ama neo galiba daha çok ısınıyor

Dosya Ekleri

• IMG_0272.jpeg
    IMG_0272.jpeg
    137,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0273.jpeg
    IMG_0273.jpeg
    95,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Starfield vb oyunlardaki performanslara baktım işlemcisi 90 derecelere çıkıyor

Aorus 55 65 arası olurken

1. Acer
2. Aorus

Düz Helios çok iyi evet ama Neo galiba daha çok ısınıyor

HX işlemciler hız aşırtmalı olduğu için daha fazla ısınması normal ama anlamadım neden 90 derecelere çıktığını, benim i9'lu model bile 70'i geçmiyor. Muhtemelen laptopun ya altına destekleyici bir şey koymadı hava alamıyor, ya da odanın havası sıcak hava alamıyor sıcak hava içeride dönüp dolaşıyor

İkisi de yakın
HX işlemciler hız aşırtmalı olduğu için daha fazla ısınması normal ama anlamadım neden 90 derecelere çıktığını, benim i9'lu model bile 70'i geçmiyor. Muhtemelen laptopun ya altına destekleyici bir şey koymadı hava alamıyor, ya da odanın havası sıcak hava alamıyor sıcak hava içeride dönüp dolaşıyor
ben de çok şaşırdım ama birden fazla video izledim 90 kadar değil ama yüksek kalıyor kararımı vermiştim aslında alacaktım ama çok fazla geldi bu dereceler

Helios olanlar soğutma olarak gayet iyi ama neoda galiba sıkıntı

Bütçe artırırsam helios alırım herhalde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı