Acer Predator XB253QGP alınır mı?

phenex

Hectopat
Merhaba, 24.5" - 1920x1080p - 144Hz - 2 ms, iyi olduğu söyleniyor. Kullanan var mı acaba? Alınır mı?

Bana biraz pahalı geldi. G-Sync sizin için çok önemli değilse başka modellere bakabilirsiniz.

2.200 TL pahalı mı bilemedim? Fakat model olarak yeni bir model, panel ve görüntü kalitesi diğer muadillere göre baya iyi, hoparlörü var ve dikey-yatay dönebiliyor.

Yakın zamanda monitör aldım ben de çok araştırmıştım. Bence biraz pahalı. Hoparlöründen çok fazla bir şey beklemeyin. Genelde monitörlerde bulunan dahili hoparlörler sizi anlık olarak kurtarır. Oyun oynarken ya da film izlerken pek kullanmazsınız. Ben bu modeli aldım. Bu boyutlarda oyun ve film için düşünüyorsanız tavsiye ederim. 2.200 TL'nin de üzerine çıkarım diyorsanız 2K olanlara da bakabilirsiniz.

Yakın zamanda monitör aldım ben de çok araştırmıştım. Bence biraz pahalı. Hoparlöründen çok fazla bir şey beklemeyin. Genelde monitörlerde bulunan dahili hoparlörler sizi anlık olarak kurtarır. Oyun oynarken ya da film izlerken pek kullanmazsınız. Ben bu modeli aldım. Bu boyutlarda oyun ve film için düşünüyorsanız tavsiye ederim. 2.200 TL'nin de üzerine çıkarım diyorsanız 2K olanlara da bakabilirsiniz.

Ben de incelemelerle beraber kafamda üç model oluşturdum. Bunlar arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. LG güzel de açıkcası hoparlör istiyorum, evet beklentim yok ama ses çıkmasını istiyorum. Bu alacağım monitörü 2. monitör olarak alacağım. Aklımdaki üç modelden birisi konudaki model diğeri sizin attığınız LG, bir diğeri de şu;

• BenQ Mobiuz EX2510

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı