Acer RTX 4060 laptopuma macOS kurabilir miyim?

AKACANTR

Hectopat
RAM
16 GB DDR5
SSD veya HDD modeli
Gen 4 m.2 ssd
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
i7-12700H
Arkadaşlar elimde Acer Nitro 5 AN515-58-76du model bilgisayar var bu bilgisayara macOS yükleyebilir miyim?
Özellikleri;
İşlemci: i7-12700H
Ekran kartı: NVIDIA RTX 4060.
RAM: 16 GB DDR5.

Sürekli kullanmak için mi yoksa ara sıra mı?

Bir program için lazımsa VirtualBox üzerinden sabal PC olarak kur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanilabilir ama tavsiye etmem. Birçok ozelligi kullanamayacaksin ve HDD bicimlendirmede tamamini degistirmek zorunda kalacaksin. BIOS dahil.
Hocam ekran kartının kullanılamayacağı mı biliyorum diski apfs olarak biçimlendirmem gerektiğinide biliyorum fakat bilgisayarım destekliyor mu onu soruyorum.

Sürekli kullanmak için mi yoksa ara sıra mı?

Bir program için lazımsa VirtualBox üzerinden sabal PC olarak kur.
Hocam sanal makine kurmak istemiyorum eğer onu söyleyecekseniz. Yüklesem bile çoğu zaman Windows kullanacağım ama iOSa uygulama geliştirmek için arada geçmeyi düşünüyorum. Dual boot olacak yani.

macOS desteği yok.

Hocam ekran kartının kullanılamayacağı mı biliyorum diski apfs olarak biçimlendirmem gerektiğinide biliyorum fakat bilgisayarım destekliyor mu onu soruyorum.
GPU'yu kullanamadıktan sonra desteklese ne olacak ki? GPU olmadan Hackintosh boş zaten. Tadı çıkmaz.

Ekran kartinin destegi yok. Kullanirsin ama cok canin SIKILIR diye cevap yazmiyorum. GPU ekran karti demek CPU islemci demek
CPU işlemci demek ama iGPU'da işlemcinin grafik birimi demek. Bu sistem'de mevcut olan tüm grafik birimleri macOS ile uyumsuz. Ekran kartı yerine GPU demenizi öneririm çünkü adı üstünde kart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı